• -15%
Rush M.D.
Rush M.D. περιεχόμενα
Rush M.D.
Rush M.D. περιεχόμενα
Rush M.D.
Rush M.D. Rush M.D. περιεχόμενα video

Rush M.D.

Είστε ένας από τους γιατρούς που έχουν μόλις προσληφθεί στο ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο Ιατρικό Κέντρο. Μαζί με τους συναδέλφους σας, πρέπει να συνεργάζεστε, να κάνετε διαγνώσεις και να θεραπεύετε τους ασθενείς που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Συνδυάστε τα δυνατά σας σημεία και αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τους ασθενείς που φτάνουν στο νοσοκομείο, αλλά να είστε προσεκτικοί, γιατί τα λάθη μπορεί να έχουν τη μεγαλύτερη αξία στο Rush MD!

Το Rush M.D. είναι ένα καινοτόμο επιτραπέζιο παιχνίδι συνεργασίας που προσομοιώνει την αγχωτική φύση των ιατρικών επαγγελμάτων. Ένας μηχανισμός τοποθέτησης εργαζομένων επιτρέπει αλλά και περιορίζει τους παίκτες να εκτελούν πλήθος ενεργειών. Κάθε παίκτης χειρίζεται 1 γιατρό-κλεψύδρα που κινείται στο νοσοκομείο, δέχεται ασθενείς, παρέχει άμεση ιατρική περίθαλψη, εκτελεί διάφορα είδη εξετάσεων καθώς και χειρουργικές επεμβάσεις. Επιπλέον, υπάρχουν 4 Νοσηλευτές-κλεψύδρες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους παίκτες. Οι νοσηλευτές παρέχουν φάρμακα στους ασθενείς, όλα τα απαραίτητα φάρμακα και εξοπλισμό που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις και τις ιατρικές σας διαδικασίες. Οποιοσδήποτε εργαζόμενος τοποθετείται σε χώρο δράσης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλού πριν τελειώσει η άμμος μέσα στην κλεψύδρα, καθιστώντας έτσι κάθε απόφαση σημαντική καθώς ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Το παιχνίδι παίζεται από 1-4 παίκτες και διαρκεί 4 γύρους των 4 λεπτών ο καθένας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μόνο 16 λεπτά συνολικά για να θεραπεύσετε διάφορους ασθενείς, να ξεπεράσετε πολλές δυσκολίες και προκλήσεις. Στο Rush M.D. η πίεση είναι υψηλή καθώς ανθρώπινες ζωές είναι στα χέρια σας! Μπορείτε να χειριστείτε το Rush, γιατροί;


Credit module tbi bank 1.0.13
42,49 € 49,99 € -15%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
RTPA196
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 42 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 42 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Επιδεξιότητα
Συνεργασία
Τοποθέτηση Εργατών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Anthony Howgego, Konstantinos Kokkinis, David Turczi
Διάρκεια
30'-45'
Καμπάνια
Ελληνικά Παιχνίδια
1 Προϊόν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie