• -10%
Merchants of the Dark Road
Merchants of the Dark Road
Merchants of the Dark Road
Merchants of the Dark Road
Merchants of the Dark Road
Merchants of the Dark Road
Merchants of the Dark Road
Merchants of the Dark Road Merchants of the Dark Road Merchants of the Dark Road video

Merchants of the Dark Road

Μετά από μισό χρόνο φωτός ημέρας, πρέπει τώρα να προετοιμαστούμε για τη σκοτεινή εποχή. Οι δρόμοι θα είναι ύπουλοι, αλλά θα πρέπει να τους διανύσουν λίγοι εκλεκτοί για να διατηρήσουν τις πόλεις μας ακμάζουσες.

Στο Merchants of the Dark Road, είστε ένας από αυτούς τους λίγους γενναίους εμπόρους που ταξιδεύουν στα επικίνδυνα μονοπάτια μεταξύ των πόλεων. Ενώ η δουλειά είναι επικίνδυνη, η φήμη και η περιουσία περιμένουν. Ανακαλύψτε την πρωτεύουσα όπου θα πραγματοποιούνται οι περισσότερες από τις ενέργειές σας χρησιμοποιώντας ένα σύστημα δράσης rondel. Συλλέξτε και δημιουργήστε αντικείμενα για να τα προσθέσετε στο τροχόσπιτό σας ή πουλήστε αυτά τα αντικείμενα σε τοπικούς ήρωες και μισθώστε τους για να ταξιδέψουν μαζί σας. Χειριστείτε την τιμή της αγοράς των αντικειμένων, επισκεφτείτε τους πωλητές στο πίσω δρομάκι ή ψάξτε σε ένα κοντινό μπουντρούμι για μαγικά αντικείμενα για να κερδίσετε τη δυνατότητα για ακόμα περισσότερα νομίσματα και φήμη. Συγκεντρώστε lanterns για να διευκολύνετε το πέρασμά σας στους σκοτεινούς δρόμους καθώς οδηγείτε το τροχόσπιτό σας σε μακρινά χωριά. Παραδώστε αγαθά και ήρωες στους καλύτερους προορισμούς και κερδίστε φήμη για τη γενναιότητά σας!

Ισορροπήστε τα χρήματα που κερδίζετε με το ύψος της φήμης σας, επειδή το τελικό σκορ σας μετά από αρκετούς γύρους παιχνιδιού θα αντικατοπτρίζει τη χαμηλότερη από αυτές τις δύο τιμές. Τελικά, τι ωφελεί ένα πορτοφόλι γεμάτο με νoμίσματα αν ο κόσμος δεν τραγουδάει τραγούδια για σένα, και τι ωφελεί ένα τραγούδι με μια άδεια κούπα μπύρα;


Credit module tbi bank 1.0.13
54,00 € 60,00 € -10%
(με Φ.Π.Α.)
ECG018
Εκτός Αποθέματος


>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 54 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 54 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Ζάρια Εργάτες
Παραλαβή και Παράδοση
Ρίξιμο Ζαριών
Ροντέλ
Συλλογή Σέτ
Τοποθέτηση Εργατών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Brian Suhre
Διάρκεια
60'-120'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie