• -4,00 €
Chronicles Of Crime: 2400
Chronicles Of Crime: 2400 περιεχόμενα
Chronicles Of Crime: 2400 περιεχόμενα
Chronicles Of Crime: 2400 περιεχόμενα
Chronicles Of Crime: 2400
Chronicles Of Crime: 2400 περιεχόμενα
Chronicles Of Crime: 2400 περιεχόμενα
Chronicles Of Crime: 2400 περιεχόμενα
Chronicles Of Crime: 2400
Chronicles Of Crime: 2400 Chronicles Of Crime: 2400 περιεχόμενα Chronicles Of Crime: 2400 περιεχόμενα Chronicles Of Crime: 2400 περιεχόμενα video

Chronicles Of Crime: 2400

«Είσαι η Κάλια Λαβέλ. Πάντα ήθελες να πολεμήσεις το έγκλημα όπως οι διάσημοι πρόγονοί σου, γι' αυτό εντάχτηκες στις ελίτ δυνάμεις της BelCor. Σε μετέτρεψαν σε έναν εξαιρετικά εκπαιδευμένο κυβερνοπράκτορα, αλλά δεν σου πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβεις ότι τα αφεντικά σου νοιάζονταν πολύ περισσότερο για τα κέρδη τους παρά για τη δικαιοσύνη για τους απλούς ανθρώπους. Παρέδωσες το σήμα σου και τώρα ζεις σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα σε μια κακή γειτονιά, χωρίς τα περισσότερα από τα κυβερνητικά εμφυτεύματα σου. Δεν πειράζει όμως, καθώς μπορείς επιτέλους να κάνεις αυτό που προορίζεται να κάνει μια Λαβέλ: να λύσει εγκλήματα και να βοηθήσει όσους δεν μπορούν να βασιστούν σε κανέναν άλλον σε αυτόν τον ανελέητο κόσμο».

Στο αυτόνομο παιχνίδι Chronicles of Crime: 2400, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την επίλυση εγκλημάτων. Το κατοικίδιό σας Cyber-Raven μπορεί να αναλύσει αποδεικτικά στοιχεία και να ψάξει στον ιστό για να βρει πληροφορίες για υπόπτους. Κατά τη διάρκεια ενός σεναρίου, μπορεί επίσης να αποκτήσετε κυβερνητικά εμφυτεύματα που θα αύξαναν τις ικανότητές σας. Υπερ-αισθήσεις που σας βοηθούν να βρείτε στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος; Ένας τομογράφος για να ελέγξετε γρήγορα το άτομο με το οποίο μιλάτε για βελτιώσεις στον κυβερνοχώρο; Ή μήπως ένα zapper για να εξουδετερώσει γρήγορα οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή; Το μέλλον είναι γεμάτο χρήσιμα πράγματα!

Προσοχή όμως, καθώς η τεχνολογία δεν είναι πάντα με το μέρος σας! Ο χαρακτήρας με τον οποίο μιλάτε είναι άνθρωπος ή android; Ποιος κρύβεται πίσω από τα avatar που συναντάτε στις τοποθεσίες του εικονικού κυβερνοχώρου; Ο αγώνας μεταξύ εγκληματιών και ντετέκτιβ είναι παλιός χιλιετιών, αλλά στις αρχές του 25ου αιώνα, έχει μεταφερθεί σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.


Credit module tbi bank 1.0.13
26,00 € 30,00 € -4,00 €
(με Φ.Π.Α.)
LKY CCM-R03-EN
Εκτός Αποθέματος


>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 26 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 26 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Αφήγηση Ιστορίας
Διαφορετικές Δυνάμεις Παικτών
Σενάριο/Αποστολές/Καμπάνια
Συνεργασία
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
David Cicurel, Wojciech Grajkowski
Διάρκεια
60'-90'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie