• -17%
Call of Cthulhu RPG - Cults of Cthulhu - EN
Call of Cthulhu RPG - Cults of Cthulhu - EN
Call of Cthulhu RPG - Cults of Cthulhu - EN
Call of Cthulhu RPG - Cults of Cthulhu - EN
Call of Cthulhu RPG - Cults of Cthulhu - EN
Call of Cthulhu RPG - Cults of Cthulhu - EN Call of Cthulhu RPG - Cults of Cthulhu - EN

Call of Cthulhu RPG - Cults of Cthulhu - EN

Το Cults of Cthulhu εμβαθύνει στην ανθρώπινη πλευρά του σκοτεινού και φρικτού κόσμου εκείνων που λατρεύουν τους νεκρούς αλλά ονειρεύονται το βδέλυγμα που είναι γνωστό ως Great Cthulhu. Εδώ, διεστραμμένοι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν νόημα σε ένα απελπιστικό σύμπαν και αναζητούν σκοπό στη φευγαλέα και ασήμαντη ζωή τους. Αυτός είναι ο κόσμος της Cthulhu Cult και εκείνων που ακούν το σκοτεινό κάλεσμα του κυρίου της.

Στο Call of Cthulhu υπάρχουν πολλοί που υπηρετούν τις εξωγήινες δυνάμεις του σύμπαντος και επιδιώκουν να ανταλλάξουν την εύνοια για την εξουσία. Όμως, υπάρχει μια ύπουλη λατρεία που υψώνεται πάνω από τις υπόλοιπες. Μία που έχει διαποτίσει κρυφά τον ανθρώπινο πολιτισμό από πριν ακόμη υπάρξει ο ανθρώπινος πολιτισμός: η λατρεία Cthulhu. Από την ιστορία των ποικίλων μορφών του έως τις αξιοσημείωτες προσωπικότητες του, αυτό το βιβλίο πηγή παρουσιάζει όχι μόνο έτοιμες προς χρήση λατρείες Cthulhu αλλά και συμβουλές για το σχεδιασμό μοναδικών cults που θα απασχολούν τους ερευνητές σας στα παιχνίδια και τις καμπάνιες σας.

Εδώ ανοίγει μια φρικτή πόρτα. Στο εσωτερικό, οι ιδιαιτερότητες των λατρειών του Cthulhu και οι ποικίλες μορφές τους διερευνώνται σε βάθος. Ως Φύλακας, συγγραφέας ή αφηγητής, αυτό το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για να σας εμπνεύσει να επεκτείνετε και να δημιουργήσετε κάτι εντελώς νέο, αλλά εξακολουθεί να έχει τις ρίζες του στις διεστραμέννες πέτρες και τα βυθισμένα φύκια του Cthulhu Mythos. Το Cults of Cthulhu σας καθοδηγεί στη δημιουργία περίπλοκων και πιστευτών ανταγωνιστών για τα σενάρια και τις καμπάνιες σας—κακοποιούς που είναι κάτι παραπάνω από απρόσωπα τσιράκια και που ίσως ενσαρκώνουν την πιο τρομακτική απειλή σε όλους τους Μύθους.

•Ιστορία των λατρειών του Cthulhu.

•Πέντε πλήρως ενσωματωμένες λατρείες Cthulhu, έτοιμες να ενσωματωθούν σε παιχνίδια.


Credit module tbi bank 1.0.13
49,80 € 60,00 € -17%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
CHA23177-H
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 50 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 50 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

1 Προϊόν

7 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie