• -7%
Apiary
Apiary
Apiary
Apiary

Apiary

«Σε ένα μακρινό μέλλον, οι άνθρωποι δεν κατοικούν πλέον στη Γη. Η αιτία της εξαφάνισής τους (ή ίσως του θανάτου τους) είναι άγνωστη, αλλά η απουσία τους άφησε ένα κενό έτοιμο να καλυφθεί από ένα άλλο αισθανόμενο είδος.

Κατά τη διάρκεια των ανείπωτων γενεών, ένα είδος ταπεινής μέλισσας εξελίχθηκε για να καλύψει αυτό το κενό. Μεγάλωσαν σε μέγεθος και ευφυΐα για να γίνουν μια πολύ προηγμένη κοινωνία. Αυτοαποκαλούνται Mellifera και έχουν κάνει σημαντικές τεχνολογικές προόδους εκτός από την τεχνολογία που προσάρμοσαν από ανθρώπινα ερείπια, μέχρι και τα διαστημικά ταξίδια.

Στο Apiary, κάθε παίκτης ελέγχει μία από τις είκοσι μοναδικές φατρίες. Η φατρία σας ξεκινά το παιχνίδι με μια κυψέλη, λίγους πόρους και εργάτριες μέλισσες. Σας περιμένει μια πρόκληση για τοποθέτηση εργαζομένων, δημιουργία κυψελών: εξερευνήστε πλανήτες, συγκεντρώστε πόρους, αναπτύξτε τεχνολογίες και δημιουργήστε σκαλίσματα για να δείξετε τα δυνατά σημεία της παράταξής σας (μετρούμενα σε πόντους νίκης) κατά τη διάρκεια του Flow ενός έτους. Ωστόσο, ο Dearth πλησιάζει γρήγορα και οι εργαζόμενοί σας μπορούν να κάνουν μόνο μερικές ενέργειες πριν πέσουν σε χειμερία νάρκη! Μπορείς να ευδοκιμήσεις ή απλώς να επιβιώσεις;»


Credit module tbi bank 1.0.13
69,75 € 75,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Παράδοση έως 30 ημέρες
STO_STM750
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 70 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 70 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-5
Μηχανισμοί
Ασύμμετρες Δυνάμεις
Τοποθέτηση Εργατών
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
123
Διάρκεια
60'-90'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie