Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΒΕΡΔΕ ΚΥΒΙΚΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΕΒΕ, ως πωλήτρια, οφείλει να σας παραδώσει το προϊόν που θα παραγγείλετε με τις συνομολογημένες ιδιότητές του και χωρίς πραγματικά ελαττώματα, άλλως έχετε το δικαίωμα διόρθωσης ή αντικατάστασης του ελαττωματικού προϊόντος, επιστροφής των χρημάτων σας ή υπαναχώρησής σας από τη Σύμβαση κατά τους όρους που ακολουθούν. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής οφείλεται σε υπαιτιότητά της, η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΒΕΡΔΕ ΑΕΒΕ δεσμεύεται να αναλάβει τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην έδρα της.

Υπαναχώρηση

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση αγοράς εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε, ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε, τη φυσική κατοχή των αγαθών. Στην περίπτωση αυτή σάς επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή) που θα σταλεί με ταχυδρομείο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στα ακόλουθα στοιχεία:

  • Για την Καινοτομίες Βερδε Κυβικά Λογικά Παιχνίδια ΑΕΒΕ
  • Χιλιομόδι Κορινθίας. ΤΚ20008
  • τηλ:2741099280
  • e-mail: support[at]gamesuniverse.gr

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς (εξαιρουμένου του κόστους παράδοσης), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός από την περίπτωση της αντικαταβολής για την οποία η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα για μια τέτοια επιστροφή χρημάτων παρά μόνο εάν η τράπεζα σας κρατά προμήθεια από εσάς. Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω  και ελέγξουμε τα προϊόντα.

Οφείλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα στην ακόλουθη διεύθυνση:

Καινοτομίες Βερδε Κυβικά Λογικά Παιχνίδια ΑΕΒΕ, Χιλιομόδι Κορινθίας. ΤΚ20008, τηλ:2741099280, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από τη σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών. Υπενθυμίζουμε ότι στην περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να μας αποστείλετε, μαζί με το προϊόν, την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα  ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην εταιρεία καθώς και τα έξοδα επαναποστολής στον πελάτη βαρύνουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την εταιρεία τρόπος επιστροφής.
Επιστροφές – αντικατάσταση ελλατωματικών

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον αυτό που του παραδόθηκε ήταν κατά εμφανή τρόπο ελαττωματικό. Σε  αυτή την περίπτωση  πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρία μας και να αποσταλεί πίσω στην εταιρία, ώστε να ακολουθήσει η αντικατάσταση. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αντικατάσταση είναι τα προϊόντα που θα επιστρέψουν, να βρίσκονται κατά την επιστροφή τους στην εταιρεία μας, στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν (άθικτη συσκευασία, χωρίς ζημίες), και ο καταναλωτής να διαθέτει το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής πώλησης. Συνιστούμε τον επισταμένο έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές ελαττωματικών προϊόντων ή προϊόντων που δεν παραγγέλθηκαν. Σε κάθε περίπτωση, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για υποβολή αίτησης αντικατάστασης δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία. Οι προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της αντικατάστασης ελαττωματικού προϊόντος ή προϊόντος που δεν αντιστοιχεί σε αυτό της παραγγελίας είναι οι ακόλουθες:

  1. Επικοινωνία με την εταιρία εντός 24 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος για την επισήμανση του προβλήματος με αποστολή φωτογραφιών.
  2. Αποστολή αίτησης επιστροφής προϊόντος από την σελίδα επικοινωνίας του ηλεκτρονικού καταστήματος, εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών.
  3. Το προϊόν που θα επιστραφεί να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται εντός της συσκευασίας του και της μεμβράνης σφραγίσματος ή/και της όποιας άλλης συσκευασίας σας παραδόθηκε.


Στις πιο πολλές περιπτώσεις η αποστολή του νέου προϊόντος θα πραγματοποιηθεί εντός χρονικού διαστήματος ίσου με το χρόνο αποστολής του αρχικού και τα νέα μεταφορικά έξοδα θα καλυφθούν από την εταιρεία μας. Σε αντίθετη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να συμφωνηθεί νέα ημερομηνία ή και αποζημίωση σε περίπτωση που το προϊόν δεν υπάρχει σε στοκ. Η αντικατάσταση σε κάθε περίπτωση θα γίνει μετά την επιστροφή και τον έλεγχο του ελαττωματικού προϊόντος από την εταιρεία.


Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie