• -12%
Call of Cthulhu RPG - Doors to Darkness - EN
Call of Cthulhu RPG - Doors to Darkness - EN
Call of Cthulhu RPG - Doors to Darkness - EN
Call of Cthulhu RPG - Doors to Darkness - EN
Call of Cthulhu RPG - Doors to Darkness - EN
Call of Cthulhu RPG - Doors to Darkness - EN Call of Cthulhu RPG - Doors to Darkness - EN

Call of Cthulhu RPG - Doors to Darkness - EN

Το Doors To Darkness παρέχει πέντε σενάρια γραμμένα ειδικά για αρχάριους Keepers και παίκτες του Call of Cthulhu. Εδώ θα βρείτε τρόμο, μυστήριο, έρευνα, φρικτά τέρατα, περίεργες μαγικές και ξεχασμένα μυστικά, καθώς και πολλές συμβουλές για το πώς να τρέξετε τις περιπέτειες για καλύτερο αποτέλεσμα. Εκτός από τα σενάρια, ένα δοκίμιο του Kevin Ross περιγράφει μια ευρεία γκάμα υποδείξεων και συμβουλών για την εκτέλεση του Call of Cthulhu - καθοδήγηση που κάθε Keeper, νέος ή έμπειρος, θα βρει πολύ χρήσιμη.

Αυτά είναι τα πέντε υπέροχα σενάρια!

The Darkness Beneath The Hill - Το έργο ανακαίνισης σπιτιού ενός φίλου οδηγεί σε απροσδόκητες ανακαλύψεις στο Πρόβιντενς του Ρόουντ Άιλαντ.

Genius Loci - Δεν είναι όλα καλά στο Danvers State Lunatic Asylum και εναπόκειται στους ερευνητές να ακούσουν την κραυγή ενός φίλου που έχει ανάγκη.

Servants Of The Lake - Το κυνήγι ενός αγνοούμενου αποκαλύπτει αρχαία μυστικά στην άγρια φύση βόρεια του Kingsport.

Ties That Bind - Παράξενοι βραχώδεις σχηματισμοί έχουν βρεθεί στο πολύτιμο σιντριβάνι της κυρίας Carrington. Αλλά αυτά είναι σαν να μην έχουν δει ποτέ βράχους!

None More Black - Ο θάνατος ενός φοιτητή του Πανεπιστημίου Miskatonic οδηγεί τους ερευνητές σε άσχημες γειτονιές και σκοτεινές επιχειρηματικές συναλλαγές.

Όλα διαδραματίζονται στη δεκαετία του 1920 και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες εποχές. Περιλαμβάνονται επίσης δέκα διαφορετικοί και έτοιμοι να παίξουν ερευνητές, επιτρέποντας στους παίκτες να βουτήξουν κατευθείαν στα μυστήρια που περιέχονται στο Doors To Darkness.

Τέλος, επειδή αυτά τα σενάρια είναι γραμμένα με νέους παίκτες στο μυαλό, μην περιμένετε να είναι μια βόλτα στο πάρκο! Όσοι τολμούν να ανοίξουν τις πόρτες στο σκοτάδι θα ανακαλύψουν ακριβώς τι μυστικά και τι κίνδυνοι κρύβονται μέσα τους!

Πρέπει να έχετε ένα αντίγραφο του Call of Cthulhu Keeper Rulebook για να απολαύσετε πλήρως αυτά τα σενάρια.


Credit module tbi bank 1.0.13
35,20 € 40,00 € -12%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
CHA23148-H
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 35 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 35 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

1 Προϊόν

7 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie