• -12%
Call of Cthulhu RPG - Investigator Handbook (7th ed.)
Call of Cthulhu RPG - Investigator Handbook (7th ed.)

Call of Cthulhu RPG - Investigator Handbook (7th ed.) - EN

Ζούμε σε ένα ήρεμο νησί της άγνοιας στη μέση της μαύρης θάλασσας του άπειρου, και δεν ήταν γραφτό να ταξιδέψουμε μακριά». - H.P. Lovecraft

Θα σταθείς απέναντι στη φρίκη της νύχτας; Είτε λόγιος καθηγητής, είτε θορυβώδης δημοσιογράφος είτε σκληροτράχηλος ντετέκτιβ, οι ερευνητές χρειάζονται όλη τη βοήθεια που μπορούν να λάβουν. Αφήστε αυτό το βιβλίο να είναι ο οδηγός σας.

Το Εγχειρίδιο Investigator είναι ένα ουσιαστικό βοήθημα του παίκτη για το παιχνίδι ρόλων Call of Cthulhu 7η έκδοση. Το εγχειρίδιο του Investigator, το οποίο γράφτηκε για όσους θα παίξουν τους ρόλους των ερευνητών, περιέχει διευρυμένους κανόνες για τη δημιουργία χαρακτήρων παικτών, έναν πλούτο από περισσότερα από 100 επαγγέλματα και περιγραφές δεξιοτήτων, καθώς και οδηγίες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το παιχνίδι. Επιπλέον, υπάρχει μια σειρά οργανισμών στους οποίους πρέπει να ανήκει ο ερευνητής σας, λεπτομερείς πληροφορίες για το κλασικό περιβάλλον της δεκαετίας του 1920, εξοπλισμό και όπλα τόσο για τη δεκαετία του 1920 όσο και για τις σύγχρονες μέρες και tips και συμβουλές ειδικών για όλους τους εκκολαπτόμενους ερευνητές.

Κανένας ερευνητής του Cthulhu Mythos που σέβεται τον εαυτό του δεν πρέπει να είναι χωρίς αυτό!

45,76 € 52,00 € -12%
(με Φ.Π.Α.)
CHA23136-H
Εκτός Αποθέματος


>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 46 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 46 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie