• -15%
D&D Strixhaven: Curriculum of Chaos HC - EN
D&D Strixhaven: Curriculum of Chaos HC - EN
D&D Strixhaven: Curriculum of Chaos HC - EN
D&D Strixhaven: Curriculum of Chaos HC - EN
D&D Strixhaven: Curriculum of Chaos HC - EN
D&D Strixhaven: Curriculum of Chaos HC - EN D&D Strixhaven: Curriculum of Chaos HC - EN

D&D Strixhaven: Curriculum of Chaos HC - EN

Το Σχολείο Μαγείας βρίσκεται σε συνεδρία. Περιπέτειες στην πανεπιστημιούπολη για το μεγαλύτερο παιχνίδι ρόλων στον κόσμο.

Τα μεγαλύτερα μυαλά στο πολυσύμπαν συναντιούνται στο Πανεπιστήμιο Strixhaven. Οι καθηγητές μεταφέρουν φανταστικά μυστικά στους πρόθυμους φοιτητές και η ζωή στην πανεπιστημιούπολη είναι ξέφρενη. Ο κίνδυνος όμως ελλοχεύει και εδώ. Οι ιστορίες πανεπιστημιούπολης αναμειγνύονται με ατυχίες και απαίσες πλοκές και εξαρτάται από εσάς να σώσετε τη μέρα.

Το Strixhaven: A Curriculum of Chaos παρουσιάζει το φανταστικό σκηνικό του Πανεπιστημίου Strixhaven, που προέρχεται από το πολυσύμπαν του Magic: The Gathering, και παρέχει κανόνες για τη δημιουργία χαρακτήρων που είναι φοιτητές σε ένα από τα πέντε κολέγια του. Οι χαρακτήρες μπορούν να εξερευνήσουν το σκηνικό κατά τη διάρκεια τεσσάρων περιπετειών, οι οποίες μπορούν να παιχτούν μαζί ή μόνοι τους. Κάθε περιπέτεια περιγράφει μια ακαδημαϊκή χρονιά γεμάτη με επιστημονικές αναζητήσεις, φασαρίες στην πανεπιστημιούπολη, συναρπαστικές φιλίες, κρυφούς κινδύνους και ίσως ακόμη και ρομαντισμούς.

  • Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει έναν χάρτη αφίσας που δείχνει τις πανεπιστημιουπόλεις του Strixhaven στη μία πλευρά και χάρτες τοποθεσίας στην άλλη.
  • Μέσω της πολυετούς καμπάνιας του βιβλίου, οι παίκτες ξεκινούν ως πρωτοετείς φοιτητές που σπουδάζουν, κοινωνικοποιούνται και βρίσκουν περιπέτεια στον δρόμο για την αποφοίτηση.
  • Ζήστε την εμπειρία D&D με νέους τρόπους μέσα από τις ακαδημαϊκές προκλήσεις, τις εξωσχολικές δραστηριότητες και τις θέσεις εργασίας και τις σχέσεις που εξερευνήθηκαν στην πανεπιστημιούπολη.
  • Περιλαμβάνει τέσσερις περιπέτειες που μπορούν να παιχτούν ως αυτόνομες ή να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια καμπάνια που οδηγεί τους παίκτες από το επίπεδο 1 στο επίπεδο 10.
  • Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν χαρακτήρες χρησιμοποιώντας μια νέα φυλή που παρουσιάζεται στο βιβλίο, μια owlin, μια από τους owlfolk που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο.
  • Προσθέτει νέες επιλογές χαρακτήρων παίκτη, συμπεριλαμβανομένων κατορθωμάτων και backgrounds.
  • Περιλαμβάνει νέα ξόρκια και μαγικά αντικείμενα που βοηθούν τον χαρακτήρα σας να αισθάνεται συνδεδεμένος με το κολέγιο που επιλέγει να ενταχθεί.
  • Συναντήστε πάνω από σαράντα μαγικά, μυστηριώδη πλάσματα και NPC στο bestiary.
  • Ο Strixhaven μπορεί εύκολα να μπει σε οποιονδήποτε κόσμο ή καμπάνια D&D με τους παρεχόμενους κανόνες για την περιπέτεια ως μαθητής της μαγείας.
42,50 € 50,00 € -15%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
WTCD01470000
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 43 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 43 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

1 Προϊόν

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie