• -15%
D&D Fizban's Treasury of Dragons HC - EN
D&D Fizban's Treasury of Dragons HC - EN

D&D Fizban's Treasury of Dragons HC - EN

Ανακαλύψτε πώς οι δράκοι ενσαρκώνουν τη μαγεία στους κόσμους του D&D και πώς μπορείτε να τους ζωντανέψετε στο τραπέζι σας σε αυτόν τον βασικό οδηγό αναφοράς για το μεγαλύτερο παιχνίδι ρόλων στον κόσμο.

Γνωρίστε τον Fizban the Fabulous: απίθανο αρχιμάγο, απίθανο ήρωα του Πολέμου της Λόγχης, θεϊκό avatar ενός θεού-δράκου—και τον οδηγό σας για τα μυστήρια του dragonkind στους κόσμους των Dungeons & Dragons. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός κόκκινου δράκου και ενός χρυσού δράκου; Τι είναι το Dragonsight; Πώς η μαγεία που κατακλύζει τους δράκους επηρεάζει τον κόσμο γύρω τους; Εδώ είναι ο περιεκτικός σας οδηγός για τους δράκους, γεμάτος με τις συμβουλές και τα εργαλεία που χρειάζονται οι Δάσκαλοι και οι παίκτες του Dungeon για τις συναντήσεις τους με αυτά τα επικίνδυνα μαγικά πλάσματα. Οι δράκοντες και οι μελετητές των δράκων θα εκτιμήσουν τις νέες επιλογές με θέμα τους δράκους για παίκτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της μαγείας του δράκου και να δημιουργήσουν μοναδικούς και αξέχαστους δρακόντεους χαρακτήρες.

Οι Dungeon Masters θα ανακαλύψουν έναν πλούσιο θησαυρό νέων εργαλείων και πληροφοριών για το σχεδιασμό συναντήσεων, περιπετειών και καμπανιών με θέμα τους δράκους. Ανακαλύψτε μια σειρά από νέους δράκους και άλλα πλάσματα. Μάθετε για τα λημέρια και τα θησαυροφυλάκια κάθε τύπου δράκου και πώς οι θησαυροί εστιάζουν τη μαγεία που κατακλύζει τους δράκους και τους συνδέει με τους μυριάδες κόσμους του Υλικού Αεροπλάνου. Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πιο εμβληματικά τέρατα του D&D με τη βοήθεια του Fizban, του ειδικού σας συμβούλου για το dragonkind!

42,50 € 50,00 € -15%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
WTCC92740000
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 43 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 43 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

1 Προϊόν

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie