Gigo Water Power Mini
Gigo Water Power Mini
Gigo Water Power Mini
Gigo Water Power Mini
Gigo Water Power Mini
Gigo Water Power Mini
video

Gigo Water Power Mini

Με το Gigo Water Power Mini τα παιδιά θα γνωρίσουν την υδραυλική ενέργεια και το πώς αυτή αξιοποιεί τις αρχές της πίεσης του αέρα και του νερού, προσφέροντας στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν διασκεδάζοντας τόσο στο σπίτι όσο και στο ύπαιθρο!

Ο σύγχρονος σχεδιασμός του στομίου επιτρέπει τη ρύθμιση της κατεύθυνσης στην οποία κινούνται τα μοντέλα.

Υδραυλική και εν μέρει υδροηλεκτρική ενέργεια είναι η ενέργεια που αποταμιεύεται ως δυναμική ενέργεια μέσα σε βαρυτικό πεδίο. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων νερού σε υψομετρική διαφορά από τη συνέχιση της ροής του ελεύθερου νερού. Στη συνέχεια αποδίδεται ως κινητική μέσω της υδατόπτωσης.

Η κινητική ενέργεια στη συνέχεια, μπορεί είτε να χρησιμοποιείται αυτούσια επιτόπου (π.χ. νερόμυλοι), είτε να μετατρέπεται σε ηλεκτρική ή άλλες, που την αποθηκεύουν, ώστε τελικά να μεταφέρεται σε μεγάλες αποστάσεις.

Στον γήινο κύκλο του νερού η ενέργεια προέρχεται κυρίως από τον ήλιο που εξατμίζει, σηκώνει ψηλά δηλαδή (στην ατμόσφαιρα), μεγάλες ποσότητες νερού. Η εκμετάλλευση της ενέργειας στον κύκλο αυτό γίνεται με τη χρήση υδροηλεκτρικών έργων (υδατοταμιευτήρες, φράγματα, κλειστοί αγωγοί πτώσεως, υδροστρόβιλοι, ηλεκτρογεννήτριες, διώρυγες φυγής).


Credit module tbi bank 1.0.13
25,00 €
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
407389
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 25 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 25 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Ηλικία
8+
2 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie