• -7%
Wingspan Fan Art Pack
Wingspan Fan Art Pack
Wingspan Fan Art Pack

Wingspan Fan Art Pack

Περισσότεροι από 300 οπαδοί του Wingspan υπέβαλαν εικονογραφήσεις των αγαπημένων τους πουλιών στο παιχνίδι για το Wingspan Fan Art Challenge και επιλέξαμε 255 εικονογραφήσεις σε διάφορα στυλ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο πακέτο από κάρτες πουλιών – μηχανικά πανομοιότυπες με τις αντίστοιχές τους στο Wingspan και οι επεκτάσεις της Ευρώπης, της Ωκεανίας και της Ασίας – για να προσθέσουν μια ιδιαίτερη έκρηξη γεύσης στα επιτραπέζια σε όλο τον κόσμο.

Δωρίσαμε 25.000 $ (1 $ ανά fan art pack που παράγεται) στο Cornell Lab of Ornithology, στο American Bird Conservancy, στο The Humane League, στο Maui Forest Bird Recovery Project ή στο John Hopkins University Center for Alternatives to Animal Testing.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία να γιορτάσουμε τη δημιουργικότητα των θαυμαστών του Wingspan με αυτόν τον τρόπο! Κάθε επιλεγμένος καλλιτέχνης λαμβάνει ένα δωρεάν πακέτο fan art και πίστωση στην κάρτα του και, στη συνέχεια, διατηρεί την πλήρη ιδιοκτησία της τέχνης του.

Το κουτί για τις κάρτες είναι σχεδιασμένο τόσο για αποθήκευση όσο και για ανακύκλωση. θα χωρέσει στο κάτω στρώμα του Nesting Box. Μπορείτε να ανακατέψετε τις κάρτες στο τυπικό σετ Wingspan σας, να επιλέξετε μερικές κάρτες για να αντικαταστήσετε τις κάρτες που έχετε ή να παίξετε παιχνίδια μόνο με αυτά τα πουλιά (τα ποσοστά τους αντιστοιχούν σε μεγάλο βαθμό με αυτά που σημειώνονται στις κάρτες μπόνους)."""


Credit module tbi bank 1.0.13
27,90 € 30,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
STO_STM937
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 28 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 28 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Επέκταση
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
3 Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie