• -18%
Blood Rage
Blood Rage
Blood Rage
Blood Rage

Blood Rage

"Η ζωή είναι μάχη, η μάχη είναι δόξα, η δόξα είναι το παν"

Στην οργή του αίματος, κάθε παίκτης ελέγχει τους δικούς του πολεμιστές, ηγέτη και πλοίο του Viking Clan. Ο Ragnarök έχει έρθει και είναι το τέλος του κόσμου! Είναι η τελευταία ευκαιρία των Βίκινγκς να κατεβαίνουν σε μια φλόγα δόξας και να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο Valhalla στην πλευρά του Odin! Για ένα Viking υπάρχουν πολλά μονοπάτια για τη δόξα. Μπορείτε να εισβάλλετε και να λεηλατείτε τη γη για τις ανταμοιβές του, να συντρίψετε τους αντιπάλους σας σε επικές μάχες, να εκπληρώσετε τις αναζητήσεις, να αυξήσετε τα στατιστικά στοιχεία της φυλής σας, ή ακόμα και να πεθάνετε ένδοξα είτε στη μάχη είτε από το Ragnarök, την τελική αναπόφευκτη μοίρα.

Οι περισσότερες στρατηγικές παικτών καθοδηγούνται από τις κάρτες που σχεδιάστηκαν στην αρχή κάθε ενός από τους τρεις γύρους παιχνιδιών (ή ηλικίες). Αυτά τα ""δώρα των θεών"" σας δίνουν πολυάριθμες επιδείξεις για τη φυλή σας, όπως: αυξημένη δύναμη βίκινγκ και βασικές στρατηγικές μάχης, αναβαθμίσεις στη φυλή σας ή ακόμα και τη βοήθεια θρυλικών πλασμάτων από τη μυθολογία της Νορβηγίας. Μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν διάφορες αναζητήσεις, από τις κυριαρχίες συγκεκριμένων επαρχιών, να έχουν πολλούς από τους Βίκινγκς σας που αποστέλλονται στη Valhalla. Οι περισσότερες από αυτές τις κάρτες είναι ευθυγραμμισμένες με έναν από τους Νορβηγούς θεούς, υπονοώντας το είδος της στρατηγικής που υποστηρίζουν. Για παράδειγμα, ο Thor δίνει περισσότερη δόξα για τη νίκη στη μάχη, ο Heimdall σας χορηγεί την πρόβλεψη και τις εκπλήξεις, ο Tyr σας ενισχύει στη μάχη, ενώ ο Trickster Loki σας ανταμείβει πραγματικά για να χάσετε μάχες ή να τιμωρεί τον νικητή.

Οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά τις στρατηγικές τους κατά τη διάρκεια της φάσης, αλλά επίσης να είναι έτοιμοι να προσαρμοστούν και να αντιδράσουν στις στρατηγικές των αντιπάλων τους καθώς η φάση δράσης ξεδιπλώνεται. Οι μάχες αποφασίζονται όχι μόνο από τη δύναμη των εμπλεκόμενων στοιχείων, αλλά και από τις κάρτες που παίζουν μυστικά. Παρατηρώντας τις ενέργειες και τις υποταγές του αντιπάλου σας σε συγκεκριμένους θεούς, μπορείτε να προβλέψετε ποια κάρτα είναι πιθανό να παίξουν και να προγραμματίσουν ανάλογα. Η νίκη των μάχες δεν είναι πάντα η καλύτερη πορεία δράσης, καθώς η σωστή κάρτα μπορεί να σας πάρει ακόμα περισσότερες ανταμοιβές με τη συντριβή. Η μόνη χαμένη στρατηγική στην οργή του αίματος είναι να αποφεύγει τη μάχη και έναν ένδοξο θάνατο!


Credit module tbi bank 1.0.13
98,40 € 120,00 € -18%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
CMNBLR001
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 98 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 98 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
2-4
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Eric M. Lang
Διάρκεια
60'-90'
1 Προϊόν

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie