• -10%
Paris
Paris περιεχόμενα
Paris
Paris περιεχόμενα
Paris
Paris Paris περιεχόμενα video

Paris

Εξερευνήστε το Παρίσι του 19ου αιώνα. Ανακαλύψτε τη διάσημη αρχιτεκτονική του και αποκτήστε τα πιο ιδιαίτερα κτίρια στις σωστές περιοχές για να πετύχετε τη νίκη.

Στο Paris, αναλαμβάνετε το ρόλο πλούσιων επενδυτών ακινήτων στο Παρίσι του 1900. Το Παρίσι βρίσκεται στο απόγειο της μεταμόρφωσής του σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου. Αφού διοργανώθηκε με επιτυχία η Παγκόσμια Έκθεση το 1889, που κορυφώθηκε με την κατασκευή του Πύργου του Άιφελ και τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας από την Άλωση της Βαστίλης, το Παρίσι διανύει μια περίοδο γνωστή ως «la Belle Époque». Το στυλ της αρχιτεκτονικής του Παρισιού που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κυμαίνεται από τη Μποζ-Αρ, τη νεοβυζαντινή και τη νεογοτθική αρχιτεκτονική, μέχρι την αρ νουβό και την αρ ντεκό. Είναι καθήκον σας να αγοράσετε μερικά από αυτά τα υπέροχα παριζιάνικα κτίρια για να βγάλετε κέρδος και να επενδύσετε στην ανάπτυξη και συντήρηση ορισμένων από τα πιο εμβληματικά κτίρια και ορόσημα του Παρισιού.

Το Paris είναι ένα παιχνίδι με απλό τρόπο παιχνιδιού, σύντομους γύρους και έναν έξυπνο μηχανισμό πόντων. Κυρίως κερδίζετε πόντους αποκτώντας τα σωστά κτίρια και συλλέγοντας τις σωστές κάρτες μπόνους.


Credit module tbi bank 1.0.13
40,50 € 45,00 € -10%
(με Φ.Π.Α.)
49180
Εκτός Αποθέματος


>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 41 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 41 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
2-4
Μηχανισμοί
Έλεγχος και Επιρροή Περιοχών
Συλλογή Σέτ
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Michael Kiesling, Wolfgang Kramer
Διάρκεια
90'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie