• -25%
Oltree
Oltree περιεχόμενα
Oltree περιεχόμενα
Oltree
Oltree περιεχόμενα
Oltree περιεχόμενα
Oltree
Oltree Oltree περιεχόμενα Oltree περιεχόμενα video

Oltree

Σε αυτό το παιχνίδι συνεργασίας, οι παίκτες είναι γενναίοι Φύλακες που βοηθούν τους ανθρώπους μιας διοικητικής επαρχίας, στην οποία η ιεραρχία τους έχει βάλει επικεφαλής. Πρέπει να ξαναχτίσουν ένα Φρούριο για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την ηρεμία των κατοίκων.

Οι Φύλακες λαμβάνουν μια Εργασία στην αρχή του παιχνιδιού. Αυτά είναι τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί από την ιεραρχία τους. Η συμπλήρωσή τους θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε το παιχνίδι.

Αυτή η αποστολή θα ήταν εύκολο να πραγματοποιηθεί εάν τα εξωτερικά γεγονότα δεν εμπόδιζαν τους Φύλακες. Μια ιστορία, που ονομάζεται Chronicle, θα εκτυλιχθεί σε όλο το παιχνίδι, προσθέτοντας νέες καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Στην πορεία, οι Φύλακες θα βιώσουν γεγονότα, σύντομες σκηνές, στις οποίες θα καταφέρουν να κερδίσουν τη φήμη για τον εαυτό τους (ή όχι). Θα πρέπει επίσης να βοηθήσουν τις κοινότητες της επαρχίας όταν τα προβλήματά τους προκαλούν κίνδυνο και πρέπει να αντιμετωπίσουν κάθε είδους απρόβλεπτα Γεγονότα.

Αν καταφέρουν να παραμείνουν στην πορεία, διατηρώντας παράλληλα το κύρος και την άμυνα του Φρουρίου ανέπαφα, θα φτάσουν στο τελευταίο κεφάλαιο του Χρονικού και μπορούν να τελειώσουν την ιστορία. Για ένα αίσιο τέλος, πρέπει να ολοκληρώσουν την Εργασία τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.


Credit module tbi bank 1.0.13
45,00 € 60,00 € -25%
(με Φ.Π.Α.)
HACH06
Εκτός Αποθέματος


>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 45 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 45 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
2-4
Μηχανισμοί
Αφήγηση Ιστορίας
Ρίξιμο Ζαριών
Σενάριο/Αποστολές/Καμπάνια
Συνεργασία
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
Antoine Bauza, John Grümph
Διάρκεια
60'-120'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie