• -30%
In Too Deep Retail Edition
In Too Deep Retail Edition περιεχόμενα
In Too Deep Retail Edition περιεχόμενα
In Too Deep Retail Edition περιεχόμενα
In Too Deep Retail Edition
In Too Deep Retail Edition περιεχόμενα
In Too Deep Retail Edition περιεχόμενα
In Too Deep Retail Edition περιεχόμενα
In Too Deep Retail Edition
In Too Deep Retail Edition In Too Deep Retail Edition περιεχόμενα In Too Deep Retail Edition περιεχόμενα In Too Deep Retail Edition περιεχόμενα video

In Too Deep Retail Edition

Το In Too Deep είναι μια μοναδική, αφήγηση που σας ωθεί στο μέλλον σε ένα τεταμένο, στρατηγικό επιτραπέζιο παιχνίδι για 1-5 παίκτες. Επιλέξτε χαρακτήρες και ξοδέψτε ενέργειες για να ολοκληρώσετε στόχους και να συλλέξετε σύνολα. Σε ποια πλευρά του νόμου θα καταλήξετε;

Το έτος 2087, οι κεντρικές κυβερνήσεις έπεσαν. Αυτό που απομένει είναι κατακερματισμένες πόλεις-κράτη, όπως η New Dawn City, που αγωνίζονται να κρατήσουν μακριά το χάος. Το απαίσιο Συνδικάτο στοχεύει αυτές τις εξασθενημένες πόλεις για κυριαρχία σφετερίζοντας, οργανώνοντας και ενισχύοντας τα υπάρχοντα εγκληματικά στοιχεία. Στον κόσμο του In Too Deep, είστε μέλος μιας μυστικής υπηρεσίας αφιερωμένης στο να σταματήσει το Συνδικάτο με κάθε κόστος.

Τα Cybernetic εμφυτεύματα δίνουν στους συνεργάτες του Συνδικάτο ένα τεχνολογικό πλεονέκτημα, αλλά έχετε βρει έναν τρόπο να εκμεταλλευτείτε αυτή τη δύναμη. Διεισδύοντας στις εγκεφαλικές αναβαθμίσεις τους, μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο αυτών των εγκληματιών. Πηγαίνοντας βαθιά κρυφά στο μυαλό των στόχων σας, θα συντονίσετε εγκλήματα κλιμακούμενης σοβαρότητας για να πάρετε στα χέρια σας τα κρίσιμα στοιχεία που απαιτούνται για να ακυρωθεί η διαφαινόμενη πλοκή του Συνδικάτου.

Σε κάθε γύρο, μπορείτε να κολλήσετε σε έναν νέο εγκληματία και να χειριστείτε τις δραστηριότητές του σε όλη την πόλη, αποκτώντας πρόσβαση σε ισχυρές δεξιότητες και αυξημένη αντοχή καθώς εξοικειώνεστε με το μυαλό του. Το φυσικό σας σώμα βρίσκεται σε ένα μυστικό εργαστήριο μακριά από την πραγματική δράση, αλλά δεν είστε σε καμία περίπτωση ασφαλείς. Το να μπαίνεις στο μυαλό των εγκληματιών επηρεάζει την ηθική σου. Ενορχηστρώστε εγκλήματα, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις πληροφορίες που συλλέγετε, παλέψτε με επικίνδυνα διλήμματα που διαφθείρουν και προσπαθήστε να συγκρατηθείτε. Θα χρειαστούν όλα όσα έχετε για να αποφύγετε να πάτε στα πολύ βαθιά.


Credit module tbi bank 1.0.13
42,00 € 60,00 € -30%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
BIL4002
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 42 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 42 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-5
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Πίεση Τύχης
Παραλαβή και Παράδοση
Συλλογή Σέτ
Συνεργασία
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
13+
Σχεδιαστής
Josh Cappel, Daryl Chow
Διάρκεια
60'-90'
4 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie