• -25%
Dinosaur World
Dinosaur World
Dinosaur World
Dinosaur World
Dinosaur World
Dinosaur World
Dinosaur World
Dinosaur World
Dinosaur World
Dinosaur World
Dinosaur World
Dinosaur World Dinosaur World Dinosaur World Dinosaur World Dinosaur World video

Dinosaur World

Ο θρίαμβος της επιστήμης που οδήγησε τους δεινόσαυρους να επιστρέψουν στον κόσμο για άλλη μια φορά έγινε γνωστός στο κοινό. Νέα πάρκα αναδύονται τακτικά, που συχνά ξεκινούν τη λειτουργία τους ακόμη και πριν όλα έχουν οριστικοποιηθεί. Δεν λείπουν θαμώνες που θέλουν να ψυχαγωγηθούν από αυτά τα επιστρεφόμενα είδη με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε μορφή διασκέδασης, τα στοιχεία του θριάμβου συχνά συνοδεύονται από στοιχεία τραγωδίας. Αυτό σημαίνει ότι είναι υψίστης σημασίας να λαμβάνετε κάθε προφύλαξη διασφαλίζοντας ότι κάθε επισκέπτης υπογράφει την απαλλαγή από την ασφάλεια πριν απολαύσει τα θαύματα του κόσμου των δεινοσαύρων!Κάθε γύρο στο Dinosaur World, επιλέγετε μια νέα κάρτα βιογραφικού για να αποκτήσετε νέους εργαζόμενους, ξοδεύετετε εργαζόμενους για να αναλάβετε δημόσιες ενέργειες για την κατασκευή του πάρκου σας και την απόκτηση DNA, δαπανάτε περισσότερους εργαζομένους για να αναλάβουν ιδιωτικές ενέργειες για τη βελτίωση αυτού του πάρκου και οδηγείτε το τζιπ σας βιώνοντας το θαύμα και τον ενθουσιασμό αυτού που έχετε φτιάξει! Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αποκτάτε πόντους νίκης με διάφορους τρόπους — και πιθανώς μερικούς θανάτους επισκεπτών ως φυσική συνέπεια από υπερβολικά ενθουσιώδεις συναντήσεις με δεινόσαυρους.

Στο τέλος του παιχνιδιού, χάνετε πόντους εάν συγκεντρώσετε πάρα πολλούς θανάτους και ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους κερδίζει!


Credit module tbi bank 1.0.13
45,00 € 60,00 € -25%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
PAN202106
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 45 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 45 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
2-4
Μηχανισμοί
Ρίξιμο Ζαριών
Τοποθέτηση Εργατών
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
10+
Σχεδιαστής
Brian Lewis, David McGregor, Marissa Misura
Διάρκεια
60'-120'
3 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie