• -20%
Luna Capital
Luna Capital
Luna Capital περιεχόμενα
Luna Capital
Luna Capital
Luna Capital
Luna Capital περιεχόμενα
Luna Capital
Luna Capital
Luna Capital Luna Capital Luna Capital περιεχόμενα Luna Capital video

Luna Capital

Στο LUNA Capital, οι παίκτες πρέπει να διαχειριστούν βέλτιστα τα στοιχεία του παιχνιδιού για να χτίσουν τον καλύτερο δυνατό σεληνιακό οικισμό και να τον κάνουν άξιο να γίνει η πρωτεύουσα ολόκληρης της αποικίας εκτός πλανήτη.

Θα έχουν μια σειρά από κάρτες κατασκευής σε μια κοινή «αγορά» και καθένας από τους παίκτες θα είναι "δεμένος" με μια σειρά από πλακίδια έργων. Οι παίκτες τραβούν εκ περιτροπής κάρτες και τα πλακίδια που τις συνοδεύουν και μετά τα τοποθετούν στον προσωπικό τους χώρο παιχνιδιού. Οι κάρτες πρέπει να είναι απλωμένες σε τρεις το πολύ γραμμές και πρέπει να τοποθετούνται έτσι ώστε να έχουν πάντα αύξουσα αριθμητική τιμή. Μόλις τοποθετηθεί η κάρτα, τα πλακίδια τοποθετούνται στη συνέχεια στις θέσεις για αυτά, πάνω στις κάρτες, σε μια προσπάθεια να ομαδοποιηθούν τα διάφορα έργα με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο. Τα πλακίδια δείχνουν ποια έργα είναι διαθέσιμα, τα οποία είναι όλα απαραίτητα για την κατασκευή μίας πόλης αντάξιας του όρου.

Περιλαμβάνουν συλλέκτες οξυγόνου, θερμοκήπια, συγκροτήματα κατοικιών και (εξαιρετικής σημασίας) γραφεία πωλήσεων για την πώληση διαμερισμάτων με την καλύτερη θέα στον γαλαξία. Κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες βαθμολογείται ανάλογα με το πώς είναι διατεταγμένα στην προσωπική περιοχή κάθε παίκτη. Όποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί καλύτερα τη ρύθμιση και την τοποθέτησή τους θα γίνει δήμαρχος του LUNA Capital.

36,00 € 45,00 € -20%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
DVRLUNCAP
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 36 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 36 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Συλλογή Σέτ
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
Jose Ramon Palacios
Διάρκεια
45'
3 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie