• -35%
Bitoku
Bitoku περιεχόμενα
Bitoku περιεχόμενα
Bitoku περιεχόμενα
Bitoku
Bitoku περιεχόμενα
Bitoku περιεχόμενα
Bitoku περιεχόμενα
Bitoku
Bitoku Bitoku περιεχόμενα Bitoku περιεχόμενα Bitoku περιεχόμενα video

Bitoku

Στο Bitoku, οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους των πνευμάτων Bitoku του δάσους στην πορεία τους προς την υπέρβαση, με στόχο να ανυψωθούν και να γίνουν το επόμενο μεγάλο πνεύμα του δάσους. Για να το κάνουν, θα έχουν τη βοήθεια των yōkai, των kodamas και των διαφορετικών προσκυνητών που τους συνοδεύουν στο δρόμο τους. Πρόκειται για ένα παιχνίδι διαχείρισης καρτών και δημιουργίας παραγωγικής μηχανής με πολλαπλά μονοπάτια προς τη νίκη.

Οι παίκτες θα έχουν τα yōkai που αντιπροσωπεύονται από τις κάρτες που αποτελούν το χέρι τους, τα οποία πρέπει να τοποθετηθούν στις σωστές θέσεις τις σωστές στιγμές, προκειμένου να αποκομίσουν το μέγιστο όφελος από τις ικανότητες που προσφέρουν. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν περισσότερες κάρτες yōkai για την τράπουλα τους, αυξάνοντας έτσι τις επιλογές παιχνιδιού τους και επιτυγχάνοντας υψηλότερο σκορ. Κάθε παίκτης έχει επίσης τρεις προστάτες yōkai (με τη μορφή ζαριών) που μπορεί να στείλει στις μεγάλες περιοχές του δάσους στο κυρίως ταμπλό για να αποκτήσει κάθε είδους νέες επιλογές που μπορεί να ενεργοποιήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτές οι επιλογές μπορεί να είναι δομές που κατασκευάζουν σε ορισμένες περιοχές του δάσους, κρύσταλλοι ψυχών που δημιουργούν πόρους όταν εκτελούνται ορισμένες ενέργειες, καθώς και πολλές άλλες. Οι παίκτες έχουν επίσης την ευκαιρία να βοηθήσουν τα mitamas, χαμένες ψυχές σε αναζήτηση λύτρωσης χρησιμοποιώντας τις πυγολαμπίδες chinkon.

Υπάρχει πραγματικά ένα ευρύ φάσμα ενεργειών που πρέπει να πραγματοποιήσετε, και αυτό χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο προσωπικός τομέας όπου οι παίκτες μπορούν να χαράξουν ένα άλλο επίπεδο πρόσθετης στρατηγικής κατά τη διαχείριση των προσκυνητών. Οι προσκυνητές είναι ακόλουθοι του παίκτη που ξεκινούν ταξίδια περισυλλογής και προβληματισμού, οι οποίοι στη συνέχεια μοιράζονται τις εμπειρίες και τη μάθηση που μπορούν, στο μονοπάτι του πνεύματος με το Bitoku.

52,00 € 80,00 € -35%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
DVRBIT
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 52 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 52 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Υψηλή
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Επιλογή Ζαριών
Ζάρια Εργάτες
Συλλογή Σέτ
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
German P. Millan
Διάρκεια
120'
3 Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie