• -20%
Tiletum
Tiletum
Tiletum
Tiletum
Tiletum
Tiletum
Tiletum
Tiletum Tiletum Tiletum video

Tiletum

Στο Tiletum, εσείς και οι άλλοι παίκτες αναλαμβάνετε τους ρόλους πλούσιων εμπόρων που ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη, από τη Φλάνδρα μέχρι τη Βενετία, κατά τη Χρυσή Εποχή της Αναγέννησης.

Θα ταξιδέψετε σε διάφορες πόλεις για να αποκτήσετε εμπορικά συμβόλαια για μαλλί και σίδερο, καθώς και μια συλλογή από τα οικόσημά τους. Πρέπει να συγκεντρώσετε τους απαιτούμενους πόρους για να εκπληρώσετε συμβόλαια, να επενδύσετε στην κατασκευή μνημειακών καθεδρικών ναών, να κερδίσετε την εύνοια των ευγενών οικογενειών και να συμμετάσχετε σε σημαντικές εκθέσεις όπου λαμβάνει χώρα η κύρια επιχείρησή σας. Θα χρησιμοποιήσετε επίσης τις υπηρεσίες αξιόλογων ανθρώπων που θα είναι ευπρόσδεκτοι στα σπίτια σας. Θα αποκτήσετε έτσι κύρος που θα σας κάνει τον πιο διάσημο έμπορο της Αναγέννησης.

Το Tiletum είναι ένα παιχνίδι διαχείρισης ζαριών στο οποίο τα ζάρια έχουν διπλή λειτουργία: απόκτηση πόρων και εκτέλεση ενεργειών. Ένας συγκεκριμένος αριθμός ζαριών θα ρίχνεται σε κάθε γύρο. Με τη σειρά σας, επιλέξτε ένα ζάρι για να κερδίσετε τον αριθμό των αντίστοιχων πόρων ίσο με την αξία του ζαριού και στη συνέχεια, εκτελέστε τη σχετική ενέργεια. Η δύναμη της δράσης είναι αντιστρόφως ανάλογη με την αξία του ζαριού, επομένως όσο λιγότερους πόρους κερδίζετε, τόσο πιο ισχυρές είναι οι ενέργειες που κάνετε και το αντίστροφο.


Credit module tbi bank 1.0.13
48,00 € 60,00 € -20%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
BND0068
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 48 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 48 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Επιλογή Ζαριών
Κίνηση από Σημείο σε Σημείο
Πόντοι Ενεργειών
Ρίξιμο Ζαριών
Συλλογή Σέτ
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Simone Luciani, Daniele Tascini
Διάρκεια
90'-100'
4 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie