• -16%
Skymines
Skymines
Skymines
Skymines
Skymines
Skymines
Skymines
Skymines Skymines Skymines video

Skymines

Πριν από 50 χρόνια, η ανθρωπότητα άρχισε να εξορύσσει τη Σελήνη και τη ζώνη των αστεροειδών. Για δεκαετίες αυτό το καθήκον το είχε αναλάβει η Παγκόσμια Κυβέρνηση και οι εργολάβοι της. Οι πρόσφατες αναταραχές κατέρρευσαν αυτή την επιχείρηση, αφήνοντάς την ανοιχτή για όσους ήταν πρόθυμοι να αναλάβουν το ρίσκο. Τώρα περιπετειώδεις εταιρείες και ιδιώτες επενδυτές προσπαθούν να αναβιώσουν αυτό το δίκτυο εξόρυξης και να διεκδικήσουν το κέρδος!

Στο Skymines, των Alexander Pfister και Viktor Kobilke, οι παίκτες είναι έξυπνοι επενδυτές που επιδιώκουν να κερδίσουν τα περισσότερα CrypCoin μέσω προσεκτικής και στρατηγικής δράσης. Επενδύστε τους εξορυσσόμενους πόρους σε διάφορες εταιρείες και αναπτύξτε φυλάκια από τους σταθμούς βάσης για να αυξήσετε την αξία τους και να ανεβάσετε το κέρδος. Υποστηρίξτε την έρευνα των επιστημόνων για να αυξηθούν ακόμη περισσότερο τα κέρδη.

Το Skymines είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής για 1-4 έμπειρους παίκτες με βαθιά αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών και ένα σύστημα διαχείρισης καρτών που απαιτεί έξυπνο σχεδιασμό. Με τέσσερις διαφορετικές εταιρείες, η καθεμία με τις δικές της ειδικές ικανότητες, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν πόσα θα επενδύσουν σε κάθε μία και πού να διαφοροποιήσουν τις συμμετοχές τους. Διαθέτοντας ένα ταμπλό παιχνιδιού διπλής όψης και μεταβλητά στοιχεία, κάθε παιχνίδι θα προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε διαφορετικές συνέργειες και στρατηγικές. Οι παίκτες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν μια συμπεριλαμβανόμενη λειτουργία καμπάνιας και δύο ειδικές ενότητες.


Credit module tbi bank 1.0.13
54,60 € 65,00 € -16%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
57807E
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 55 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 55 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Υψηλή
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Διαφορετικές Δυνάμεις Παικτών
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Επιλογή Ενεργειών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Viktor Kobilke, Alexander Pfister
Διάρκεια
75'-150'
3 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie