• -41%
Lacrimosa
Lacrimosa
Lacrimosa
Lacrimosa
Lacrimosa
Lacrimosa
Lacrimosa
Lacrimosa
Lacrimosa
Lacrimosa Lacrimosa Lacrimosa Lacrimosa video

Lacrimosa

Ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ είναι νεκρός. Η τελευταία του συνειδητή δράση στο νεκροκρέβατό του ήταν η σύνθεση του Lacrimosa του Opus Requiem του. Εσείς, ως ένας από τους χορηγούς του, θα συναντηθείτε με τη χήρα για να συμμετάσχετε για τελευταία φορά στη χρηματοδότηση των έργων της αυστριακής ιδιοφυΐας. Επίσης, θα αναπολήσετε και θα ξαναδιηγηθείτε όλες τις αναμνήσεις σας δίπλα στον Μότσαρτ για να βεβαιωθείτε ότι η σύζυγός του σας απεικονίζει κάτω από το καλύτερο φως όταν γράφει τα απομνημονεύματά της, ώστε να μπείτε στην ιστορία ως ο σημαντικότερος χορηγός του Μότσαρτ.

Στο Lacrimosa, οι παίκτες παίρνουν τους ρόλους των πατρόνων του αείμνηστου μουσικού, συνεισφέροντας με τη χρηματοδότησή τους στα έργα του συνθέτη για τελευταία φορά. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίζετε σε δύο διαφορετικά χρονοδιαγράμματα: το παρόν και το παρελθόν. Στο παρόν, παραγγέλνετε τα μέρη του Ρέκβιεμ που λείπουν σε άλλους συνθέτες για να το ολοκληρώσετε.

Κατά την ανάπτυξη των παρελθόντων γεγονότων, το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε πέντε εποχές στις οποίες συνεισφέρετε αγοράζοντας νέες συνθέσεις από τον συνθέτη για να τις πουλήσετε ή να τις εκθέσετε, να τον συνοδεύσετε στα διάφορα ταξίδια στους χώρους και τα θέατρα της Ευρώπης και να συγκεντρώσετε τους πόρους που χρειάζεστε προκειμένου να στηρίξετε τον μουσικό κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίζετε κάρτες από ένα περιορισμένο χέρι τις οποίες θα βελτιώνετε καθώς προχωράει το παιχνίδι. Αυτές οι κάρτες μπορούν να παιχτούν είτε ως ενέργειες είτε ως γεννήτριες πόρων και οι παίκτες πρέπει να βελτιστοποιήσουν τους πόρους και τα οικονομικά τους για να υποστηρίξουν την καλύτερη εκδοχή της ιστορίας και τη σχέση τους με τον Μότσαρτ.

50,15 € 85,00 € -41%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
DEVBGLACML
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 50 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 50 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Διαμορφούμενο Ταμπλό
Διαμόρφωση τράπουλας, πουγκιού, πόρων
Ρίξιμο Ζαριών
Σενάριο/Αποστολές/Καμπάνια
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Gerard Ascensi, Ferran Renalias
Διάρκεια
90'
5 Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie