• -15%
Autobahn
Autobahn
Autobahn
Autobahn
Autobahn
Autobahn
Autobahn
Autobahn Autobahn Autobahn video

Autobahn

Το Autobahn είναι ένα παιχνίδι οικονομικής στρατηγικής για την κατασκευή του γερμανικού συστήματος αυτοκινητοδρόμων σε τρεις χρονικές περιόδους που εκτείνονται από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι σήμερα. Στο τέλος της δεύτερης περιόδου (το 1990), η Ενοποίηση ανοίγει ευκαιρίες για περαιτέρω επέκταση του δικτύου στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Ως διευθυντής στον Οργανισμό BundesAutobahn, είστε υπεύθυνος για τη διαχείριση και την ανάπτυξη του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Συστήματος Αυτοκινητοδρόμων. ​Εκτός από την κατασκευή δρόμων, θα είστε επίσης υπεύθυνοι για τη διευκόλυνση της μεταφοράς εμπορευμάτων σε γειτονικές χώρες και την κατασκευή πρατηρίων υγρών καυσίμων για να επωφεληθείτε από αυτή τη νέα κίνηση. Καθώς συμβάλλετε στην ανάπτυξη του δικτύου, θα κερδίζετε θέσεις στα διοικητικά συμβούλια κάθε αυτοκινητόδρομου και θα αυξάνετε τον προϋπολογισμό σας στην αρχή κάθε περιόδου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου σας θα προαχθούν τελικά σε πιο αξιόλογες θέσεις εντός του κτιρίου της Bundesautobahn, οι οποίες θα παρέχουν πόντους νίκης στο τέλος του παιχνιδιού.

Σχεδιάστε εκ των προτέρων, για να βελτιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητά σας. Κάθε συνεισφορά που κάνετε χτίζει τη φήμη σας και σας κερδίζει πρόσβαση σε νέα τμήματα και ευκαιρίες βαθμολόγησης που ευθυγραμμίζονται καλύτερα με την επιλεγμένη διαδρομή προς τη νίκη. ​Οι κάρτες στο χέρι, σας επιτρέπουν να κάνετε ενέργειες σε έναν από τους 7 κύριους Autobahns. Θα χρειαστεί να προγραμματίσετε προσεκτικά και να συγχρονίσετε τέλεια τις ενέργειές σας, εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χέρι σας προτού χρειαστεί να συλλέξετε πίσω τις κάρτες σας.


Credit module tbi bank 1.0.13
55,25 € 65,00 € -15%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
ACG057
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 55 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 55 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Παραλαβή και Παράδοση
Τεχνολογικό Δέντρο/Track
Χτίσιμο Δικτύου και Διαδρομών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Fabio Lopiano, Nestore Mangone
Διάρκεια
90'-150'
2 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie