• -7%
Atiwa
Atiwa
Atiwa
Atiwa
Atiwa
Atiwa
Atiwa
Atiwa
Atiwa
Atiwa Atiwa Atiwa Atiwa video

Atiwa

Η οροσειρά Atiwa είναι μια περιοχή της νοτιοανατολικής Γκάνας στην Αφρική που αποτελείται από απότομους λόφους με σχετικά επίπεδες κορυφές. Ένα μεγάλο μέρος της οροσειράς περιλαμβάνει ένα καταφύγιο αειθαλούς δάσους, το οποίο φιλοξενεί πολλά είδη υπό εξαφάνιση. Ωστόσο, η υλοτομία και το κυνήγι, καθώς και η εξόρυξη χρυσού και βωξίτη, ασκούν μεγάλη πίεση στο απόθεμα.

Εν τω μεταξύ, στην κοντινή πόλη Kibi, ο δήμαρχος προκαλεί σάλο δίνοντας καταφύγιο σε έναν μεγάλο αριθμό νυχτερίδων φρούτων στον κήπο του. Αυτός ο άνθρωπος έχει αναγνωρίσει τη μεγάλη αξία που έχουν τα ζώα στις αποψιλωμένες περιοχές του πλανήτη μας: Οι νυχτερίδες φρούτων κοιμούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και ξεκινούν το ηλιοβασίλεμα αναζητώντας τροφή, αναζητώντας κατάλληλα οπωροφόρα δέντρα έως και εξήντα μίλια μακριά. Εκκρίνουν τους σπόρους των καρπών που καταναλώνουν, διαδίδοντάς τους σε μεγάλες περιοχές καθώς πετούν πίσω στο σπίτι. Μια ενιαία αποικία 150.000 νυχτερίδων φρούτων μπορεί να αναδασώσει μια έκταση έως και δύο χιλιάδων στρεμμάτων το χρόνο.

Ακριβώς όπως αυτός ο δήμαρχος, στο Atiwa, ξέρετε ότι οι νυχτερίδες φρούτων - που κάποτε τις περιφρονούσαν και τις κυνηγούσαν ως απλούς κλέφτες φρούτων - είναι στην πραγματικότητα απίστευτα χρήσιμα ζώα, που απλώνουν σπόρους σε μεγάλες περιοχές της χώρας. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουν στην αναδάσωση των χερσαίων εκτάσεων και, μεσοπρόθεσμα, στη βελτίωση της συγκομιδής. Αυτή η συνειδητοποίηση οδήγησε σε μια συμβιωτική συνεργασία μεταξύ νυχτερίδων φρούτων και αγροτών φρούτων. Τα ζώα διατηρούνται ως «κατοικίδια» για να αυξηθεί το μέγεθος των οπωροφόρων εκτάσεων πιο γρήγορα. Τα ψηλά δέντρα αφήνονται ως φωλιές, παρέχοντάς τους καταφύγιο αντί να τα κυνηγούν για το λιγοστό κρέας τους. Ωστόσο, αν έχετε πολλές νυχτερίδες φρούτων, χρειάζεστε πολύ χώρο...

Στο παιχνίδι, θα αναπτύξετε μια μικρή κοινότητα κοντά στην οροσειρά Atiwa, δημιουργώντας κατοικίες για νέες οικογένειες και μοιράζοντας τις νέες γνώσεις σας σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις της εξόρυξης και τη σημασία που έχουν οι νυχτερίδες φρούτων για το περιβάλλον. Πρέπει να αποκτήσετε νέα γη, να διαχειριστείτε τα ζώα και τους πόρους σας και να κάνετε την κοινότητά σας να ευημερήσει. Ο παίκτης που ισορροπεί καλύτερα τις ανάγκες της κοινότητάς του και του περιβάλλοντος κερδίζει.


Credit module tbi bank 1.0.13
60,45 € 65,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
LK0161
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 60 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 60 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Διαμορφούμενο Ταμπλό
Επιλογή Ενεργειών
Τοποθέτηση Εργατών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Uwe Rosenberg
Διάρκεια
30'-120'
1 Προϊόν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie