• -7%
Great Western Trail Argentina
Great Western Trail Argentina
Great Western Trail Argentina
Great Western Trail Argentina
Great Western Trail Argentina
Great Western Trail Argentina Great Western Trail Argentina video

Great Western Trail Argentina

Στο Great Western Trail: Αργεντινή, έχετε μια τεράστια estancia στην Αργεντινή στα τέλη του 19ου αιώνα και θα χρειαστεί να ταξιδέψετε στις πεδιάδες των Pampas με τα βοοειδή σας για να τα παραδώσετε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στο Μπουένος Άιρες.

Το Great Western Trail: Argentina διαθέτει στοιχεία παιχνιδιού παρόμοια με το Great Western Trail, όπως διαχείριση τράπουλας, μηχανισμό rondel και δυνατότητα αναβάθμισης του ταμπλό σας, μαζί με ανατροπές σε αυτά τα στοιχεία και νέες δυνατότητες.

Το ταμπλό των παικτών διαθέτει έναν νέο τύπο εργαζομένων — αγρότες — και διαφορετικά μονοπάτια σας περιμένουν στο ταμπλό παιχνιδιού για να αντιμετωπίσετε περισσότερες επιλογές. Θα πάρετε το δρόμο με κτίρια ή ένα μονοπάτι μπροστά μετά τους αγρότες; Ίσως θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις αγελάδες σας - τη δύναμη των καρτών σας - για να βοηθήσετε τους αγρότες, να τους πάρετε με το μέρος σας και να προσθέσετε σιτηρά, έναν νέο τύπο πόρου, στο εισόδημά σας, με τα σιτηρά που χρησιμοποιούνται για τις βάρκες και τα πλακίδια πόλης.

Ίσως μπορείτε να ξεκλειδώσετε shortcuts που σας επιτρέπουν να παραδώσετε το κοπάδι σας στο Μπουένος Άιρες πιο γρήγορα. Σίγουρα, θα χάσετε τη χρήση tvn κτιρίων δράσης, αλλά ίσως μπορέσετε να πιάσετε τους άλλους απροετοίμαστους και τα πλοία να φύγουν πριν παραδώσουν. Ο χρόνος για να φτάσετε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό για να παραδώσετε το κοπάδι σας δεν ήταν ποτέ τόσο κρίσιμος και πολύτιμα μπόνους περιμένουν στα πλακίδια του λιμανιού της πόλης.

Τα χρήματα είναι πιο εύκολο να αποκτηθούν στο Great Western Trail: Argentina, αλλά έχετε περισσότερα να διαχειριστείτε όσον αφορά τις επιλογές ενεργειών, τα shortcuts και τις κάρτες (συμπεριλαμβανομένων των νέων καρτών εξάντλησης), οπότε οι προκλήσεις δεν θα λείψουν. Το Great Western Trail: Argentina περιλαμβάνει επίσης μια πρόκληση σόλο.


Credit module tbi bank 1.0.13
51,15 € 55,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
PBGGWT02
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 51 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 51 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Υψηλή
Παίκτες
1-4
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Alexander Pfister
Διάρκεια
75'-150'
3 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie