• -14%
Oros
Oros
Oros
Oros
Oros
Oros Oros video

Oros

Ο Σοφός, αθάνατος φύλακας της σοφίας και της γνώσης, έστειλε Ημίθεους προικισμένους με δύναμη να κινούν κομμάτια γης στα απώτατα άκρα της ανθρωπότητας. Στο Oros κάθε παίκτης ενεργεί ως ένας από αυτούς τους Ημίθεους. Πρέπει να διδάξουν στους Ακόλουθους τους τη σοφία των βουνών μέσω της μελέτης, της λατρείας και της εμπειρίας. Και μόνο στα ύψη των βουνών μπορούν να γίνουν γνωστά τα μεγαλύτερα μυστήρια.

Το Oros είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής, οικονομίας κινήσεων, σύγκρουσης πλακιδίων, έκρηξης ηφαιστείων, δημιουργίας βουνών, και συλλογής σοφίας. Σε μεμονωμένα ταμπλό παικτών, οι παίκτες μετακινούν τους ακόλουθούς τους μεταξύ θέσεων δράσης, επιτρέποντάς τους να χειριστούν ένα κοινό περιβάλλον που μοιάζει με ένα γιγάντιο παζλ τεκτονικών πλακών. Οι θέσεις δράσης επιτρέπουν στους παίκτες να μετατοπίζουν σειρές γης, να μετακινούνται και να συγκρούονται με άλλα πλακίδια γης, να σχηματίζουν και να εκρήγνυνται ηφαίστεια, να λατρεύουν για να αποκτούν σοφία, να μετακινούν τους ακόλουθούς τους στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο και να να χτίζουν ιερούς χώρους μελέτης και λατρείας στα βουνά.

Η οικοδόμηση ιερών τόπων και η λατρεία σε ιερούς τόπους φέρνει σοφία που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση των ικανοτήτων που είναι διαθέσιμες για κάθε θέση δράσης. Το Wisdom χρησιμοποιείται επίσης για τη βελτίωση της αξίας, στο τέλος του παιχνιδιού, κάθε ιερού μέρους που χτίστηκε, καθώς και για την επίτευξη άλλων στόχων που αξίζουν πόντους στο τέλος του παιχνιδιού.


Credit module tbi bank 1.0.13
47,30 € 55,00 € -14%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
LKYOROR01EN
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 47 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 47 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Κίνηση σε Πλέγμα
Τοποθέτηση Εργατών
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Brandt Brinkerhoff
Διάρκεια
60'-120'
2 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie