• -14%
Planet Unknown
Planet Unknown
Planet Unknown
Planet Unknown
Planet Unknown
Planet Unknown
Planet Unknown
Planet Unknown Planet Unknown Planet Unknown video

Planet Unknown

Ο πλανήτης μας έχει ξεμείνει από πόρους και είμαστε αναγκασμένοι να μετακινηθούμε. Ανακαλύψαμε μια σειρά από πλανήτες και στείλαμε τα ρόβερ μας να δοκιμάσουν το περιβάλλον τους με την ελπίδα αποικισμού. Τα ρόβερ μας έχουν επιβεβαιώσει 1-6 βιώσιμες επιλογές αποικισμού.

Το Planet Unknown είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι για 1-6 παίκτες όπου οι παίκτες χτίζουν και αναπτύσσουν τον καλύτερο πλανήτη για να κερδίσουν! Κάθε παίκτης έχει στόχο να αναπτύξει τον καλύτερο πλανήτη στο Planet Unknown.

Κάθε γύρο, κάθε παίκτης θα τοποθετεί ένα πλακίδιο με διπλούς πόρους στον πλανήτη του, το οποίο έχει σχήμα polyomino. Κάθε πόρος αντιπροσωπεύει την υποδομή που απαιτείται για την υποστήριξη της ζωής στον πλανήτη. Κάθε τοποθέτηση πλακιδίων είναι σημαντική για την αποτελεσματική κάλυψη του πλανήτη σας και για τη δημιουργία της μηχανής παραγωγής του πλανήτη σας. Μετά την τοποθέτηση του πλακιδίου, οι παίκτες κάνουν δύο ενέργειες που σχετίζονται με τους δύο τύπους υποδομής στο πλακίδιο. Να είστε προσεκτικοί γιατί ορισμένες τοποθετήσεις πλακιδίων θα ενεργοποιήσουν "μετεωρίτες" που κάνουν όλους τους πλανήτες πιο δύσκολο να αναπτυχθούν και δεν τους επιτρέπουν να συγκεντρώσουν πόντους στη σειρά ΚΑΙ στη στήλη του.

Το Planet Unknown καινοτομεί στη δημοφιλή τάση polyomino επιτρέποντας ταυτόχρονο αλλά στρατηγικό παιχνίδι turn-based μέσω του Lazy S.U.S.A.N. διαστημικού σταθμού στο κέντρο του τραπεζιού. Το παιχνίδι συμπυκνώνει επίσης ένα παιχνίδι μεσαίου βάρους 3 ωρών σε περίπου 70 λεπτά για 1-6 παίκτες ανεξάρτητα από τον αριθμό των παικτών.


Credit module tbi bank 1.0.13
77,40 € 90,00 € -14%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
ASS1502
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 77 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 77 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-6
Μηχανισμοί
Διαφορετικές Δυνάμεις Παικτών
Κατασκευή Μοτίβου
Ταυτόχρονη Επιλογή Ενεργειών
Τεχνολογικό Δέντρο/Track
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Χτίσιμο Δικτύου και Διαδρομών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
10+
Σχεδιαστής
Ryan Lambert, Adam Rehberg
Διάρκεια
60'-80'
1 Προϊόν

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie