• -5%
Fit to Print
Fit to Print
Fit to Print
Fit to Print
Fit to Print
Fit to Print Fit to Print video

Fit to Print

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2023

Το Fit to Print είναι ένα παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων σχετικά με τις έκτακτες ειδήσεις, που σχεδιάστηκε από τον Peter McPherson και διαδραματίζεται σε έναν γοητευτικό δασικό κόσμο που δημιουργήθηκε από τον Ian O'Toole!

Το Thistleville είναι η πιο πολυσύχναστη μικρή πόλη του κόσμου — είναι μια πρόκληση να συμβαδίζεις με όλα όσα συμβαίνουν, από το ποιος πήρε το πρώτο βραβείο για τα αρτοσκευάσματα του στην κοινοτική έκθεση μέχρι το ποιος έχει σκάψει στον καροτόκηπο της κυρίας Brambleberry. Ως συντάκτης σε μια από τις τοπικές εφημερίδες, η δουλειά σας είναι να λέτε τις ιστορίες τους! Το πρωτοσέλιδο αναμένεται σε λίγες μόνο ώρες και δεν έχετε χρόνο για τελειότητα. Αρπάξτε τις μεγάλες ιστορίες προτού οι άλλες εφημερίδες έχουν την ευκαιρία και βεβαιωθείτε ότι θα έχετε και τις σωστές φωτογραφίες.

Μια εφημερίδα είναι μια επιχείρηση, επομένως τα χρήματα πρέπει να έρθουν από κάπου — μην ξεχνάτε τις διαφημίσεις! Αφού διαλέξετε έναν συνδυασμό ιστοριών, φωτογραφιών και διαφημίσεων, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε την πρώτη σελίδα. Πήρατε αρκετά πλακίδια για να γεμίσετε το χαρτί, αλλά όχι τόσα πολλά ώστε να πρέπει να κοπούν πράγματα; Κατά τη διάρκεια τριών κουραστικών ημερών, οι δεξιότητές σας θα δοκιμαστούν καθώς ανταγωνίζεστε για να γίνετε ο πιο αξιόλογος συντάκτης!


Credit module tbi bank 1.0.13
38,00 € 40,00 € -5%
(με Φ.Π.Α.)
AEG_1028
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 38 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 38 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
1-6
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
10+
Σχεδιαστής
Peter McPherson
Διάρκεια
15'-30'
1 Προϊόν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie