• -8%
Ceres
Ceres
Ceres
Ceres
Ceres
Ceres
Ceres
Ceres Ceres Ceres video

Ceres

ΕΤΟΣ: 2219

Οι μέρες που η Γη ήταν το κέντρο της προσοχής της ανθρωπότητας έχουν σταματήσει. Η ώρα των διαστημικών πτήσεων μεγάλων αποστάσεων και του αποικισμού πλανητών πλησιάζει. Ο Άρης είναι αποικισμένος για περισσότερα από 100 χρόνια. Σήμερα, πολλά ιδρύματα χρησιμοποιούν τον Άρη ως κέντρο των δραστηριοτήτων τους.

Η Asteroid Mining Assembly of Corporations (A.M.A.C) επιβλέπει τις εργασίες εξόρυξης όλων των αστεροειδών. Η Δήμητρα, ένας πλανήτης νάνος που βρίσκεται μέσα στο χάος της Ζώνης των Αστεροειδών, είναι τώρα το σπίτι του βιομηχανικού συγκροτήματος εξόρυξης αστεροειδών. Ενώ οι εταιρείες ανταγωνίζονται για το κέρδος και την εξουσία, και οι δραστηριότητες στο Ceres αυξάνονται γρήγορα, το ίδιο συμβαίνει και με τη ζήτηση για εργάτες υψηλής ειδίκευσης. Είστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε στην αποστολή και να ηγηθείτε της Ceres; Το CERES σας περιμένει!

Το Ceres είναι ένα παιχνίδι Sci-Fi, τοποθέτησης εργαζομένων για 1-4 παίκτες, όπου οι παίκτες παίρνουν το ρόλο μιας Asteroid Mining Corporation στο εγγύς μέλλον και προσπαθούν να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους και να κυβερνήσουν τη Ceres! Το παιχνίδι αποτελείται από 3 γύρους που αντιπροσωπεύουν 3 χρόνια στο Ceres και τους αντίστοιχους πλήρεις επιχειρηματικούς κύκλους των εταιρειών. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία ενεργειών, όπως η εκτόξευση ανιχνευτών εξόρυξης στη Ζώνη των Αστεροειδών, η εμπορία πρώτων υλών, η κατασκευή και η αναβάθμιση των βασικών τους εγκαταστάσεων καθώς και η επέκταση της αποικίας της Ceres, η βελτίωση της τεχνολογίας τους μέσω έρευνας και η επαφή με το συμβούλιο του Άρη προκειμένου να εκμεταλλευτείτε ακόμα περισσότερο τη δύναμή τους!

Το Ceres έχει αναπτυχθεί από κοινού με έναν αστροφυσικό για τις καλύτερες δυνατές θεματικές εφαρμογές και φέρνει μερικές καινοτόμες ανατροπές στο είδος της τοποθέτησης εργαζομένων!


Credit module tbi bank 1.0.13
59,80 € 65,00 € -8%
(με Φ.Π.Α.)
ARTPA2301
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 60 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 60 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Gustaf Sundstrom
Διάρκεια
90'-120'
3 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie