• -10%
Divinus
Divinus
Divinus
Divinus
Divinus
Divinus
Divinus
Divinus Divinus Divinus video

Divinus

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Το Divinus είναι ένα ανταγωνιστικό, legacy, υβριδικό παιχνίδι με app, στο οποίο παίζετε ως ημίθεος που προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια των Θεών και να ανέβει σε ένα νέο πάνθεον. Οι παίκτες ξεκινούν μια εκστρατεία δώδεκα σεναρίων που θα τους δει να εξερευνούν εδάφη, να ολοκληρώνουν αποστολές, να αλληλεπιδρούν με τους Θεούς και να επηρεάζουν την έκβαση της επικής σύγκρουσης μεταξύ των ελληνικών και των σκανδιναβικών θεών.

Στην αρχή κάθε σεναρίου, οι παίκτες ανοίγουν ένα σφραγισμένο κουτί με νέες αποστολές, στοιχεία, αυτοκόλλητα, Θεούς, μηχανισμούς παιχνιδιού και πολλά άλλα. Η εφαρμογή Divinus παρέχει μια αφήγηση για τους παίκτες και θέτει τα στάνταρ για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Σε κάθε γύρο, οι παίκτες ξοδεύουν ζάρια από το pool τους για να εξερευνήσουν νέα πλακίδια από το κεντρικό ταμπλό. Τοποθετώντας πλακίδια στον ημίθεο χάρτη τους, πρέπει να τοποθετήσουν πλακίδια το ένα δίπλα στο άλλο και με ταιριαστά χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα εργάζονται για τους στόχους της συνολικής αποστολής και τα goal των Θεών.

Σε όλη τη διάρκεια της εκστρατείας, οι παίκτες κάνουν μόνιμες αλλαγές στους ημίθεούς τους συλλέγοντας ισχυρά τεχνουργήματα, σφυρηλατώντας τα ζάρια τους αλλάζοντας τις πλευρές τους και κερδίζοντας τίτλους για τα κατορθώματα που επιτυγχάνουν. Οι παίκτες θα αλλάξουν μόνιμα τον κόσμο του παιχνιδιού αλλάζοντας πλακίδια και τοποθετώντας νέες τοποθεσίες, ήρωες και τέρατα στα πλακίδια του χάρτη. Όταν οι παίκτες ολοκληρώνουν αποστολές ή άλλους σημαντικούς στόχους, μπορούν να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις μέσω της εφαρμογής Divinus.

Οι παίκτες θα αποφασίσουν την έκβαση των διλημμάτων, όπως να επιλέξουν ποια πλευρά θα νικήσει στη μάχη, να χτίσουν ή να καταστρέψουν έναν ιερό τόπο και να επιλέξουν εάν ένας Θεός θα ζήσει ή θα πεθάνει. Όποιο αποτέλεσμα επιλέξει ο παίκτης, τα στοιχεία του παιχνιδιού ενδέχεται να αλλάξουν και η εφαρμογή Divinus θα θυμάται και θα παρουσιάζει στο μέλλον επιλογές με βάση τα στοιχεία που επηρεάζονται από την απόφαση. Επιστρέφοντας σε ένα οχυρό που βοηθήσατε τους Σκανδιναβούς Θεούς να χτίσουν, θα δείτε να σας επαινούν, ενώ οι ημίθεοι που ευνοούνται από το ελληνικό πάνθεον θα αποφεύγονται.

Η εκστρατεία Divinus παίζεται ιδανικά σε πολλές περιόδους παιχνιδιού λόγω του επίμονου και μεταβαλλόμενου κόσμου. Το βιβλίο κανόνων μεγαλώνει με κάθε σενάριο καθώς ξεκλειδώνονται νέοι κανόνες και περιεχόμενο. Μόλις ολοκληρωθεί η καμπάνια, οι παίκτες μπορούν να επαναλάβουν το μοναδικό τους αντίγραφο του Divinus με μια λειτουργία Infinite Replayability μετά την καμπάνια.


Credit module tbi bank 1.0.13
63,00 € 70,00 € -10%
(με Φ.Π.Α.)
LKY_DVN-R01-EN
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 63 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 63 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
2-4
Μηχανισμοί
Διαφορετικές Δυνάμεις Παικτών
Ρίξιμο Ζαριών
Σενάριο/Αποστολές/Καμπάνια
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
10+
Σχεδιαστής
Filip Milunski
Διάρκεια
45'-60'

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie