• -25%
Evacuation
Evacuation
Evacuation
Evacuation
Evacuation
Evacuation Evacuation

Evacuation

"Γρήγορα στο πλοίο! Δώδεκα σπίτια από την πόλη μας έχουν ήδη καεί!

Στο Evacuation, η ζωή στον πλανήτη μας καίγεται χάρη στο ολοένα και πιο έντονο ηλιακό φως, έτσι όλοι προσπαθούν να μετακινήσουν όλους τους ανθρώπους και τα εργοστάσια στην επικράτειά τους από τον «παλιό» πλανήτη σε έναν νέο — και έχουν μόνο τέσσερις γύρους στους οποίους μπορούν να το πράξουν.

Ξεκινάτε το παιχνίδι με μια πλήρως λειτουργική οικονομία και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πρέπει να διαλύσετε αυτήν την οικονομία και να την μετακινήσετε. Το εισόδημα στον παλιό πλανήτη συρρικνώνεται με την πάροδο του χρόνου και η παραγωγή πιθανότατα δεν θα είναι πολύ καλύτερη μέχρι να εδραιωθείτε στον νέο πλανήτη και να ξεκινήσετε τα πράγματα. Οι πόροι δεν μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ των πλανητών, επομένως πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τον προγραμματισμό σας. Για να το κάνετε αυτό, επιλέγετε ενέργειες από το ταμπλό παικτών. Με την παραλλαγή expert μπορείτε να προσθέσετε κάρτες στο χέρι σας που σας επιτρέπουν να επιλέξετε πρόσθετες ενέργειες και να τις συνδυάσετε. Κάθε ενέργεια έχει τη δική της αξία και το άθροισμα αυτών των ενεργειών είναι σημαντικό για ένα μπόνους "τέλους γύρου".

Επιπλέον, οι παίκτες μετακινούν τους δείκτες τους κατά μήκος της τροχιακής διαδρομής με βάση την αξία των ενεργειών τους. Εάν μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγή τριών πόρων στο επίπεδο 8 και να έχετε τρεις μηχανές εικονικής πραγματικότητας στον νέο πλανήτη, κερδίζετε. Διαφορετικά, οι παίκτες συγκρίνουν τις βαθμολογίες μετά από τέσσερις γύρους. Το Evacuation περιλαμβάνει ενότητες για την προσθήκη νέων επιλογών παιχνιδιού.


Credit module tbi bank 1.0.13
46,50 € 62,00 € -25%
(με Φ.Π.Α.)
DLC002
Σε Απόθεμα

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 47 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 47 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Παραλαβή και Παράδοση
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Vladimir Suchy
Διάρκεια
60'-150'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie