• -7%
3 Ring Circus
3 Ring Circus
3 Ring Circus
3 Ring Circus
3 Ring Circus
3 Ring Circus
3 Ring Circus
3 Ring Circus 3 Ring Circus 3 Ring Circus video

3 Ring Circus

Το τσίρκο ήρθε στην πόλη! Κάτω από τη σκηνή, ζογκλέρ, κλόουν, μάγοι, ισχυροί και άγρια θηρία αιχμαλωτίζουν την περιέργεια ενός αφοσιωμένου κοινού που χειροκροτεί ασταμάτητα. Μετά από κάθε παράσταση, ο μικρός σας θίασος συσσωρεύει φήμη και μπορεί μια μέρα να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Π.Τ. Μπάρνουμ, ο μεγαλύτερος μεγιστάνας του τσίρκου όλων των εποχών.

Στο 3 Ring Circus, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός διευθυντή τσίρκου που κάνει περιοδείες στις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη του 19ου αιώνα. Ο στόχος σας είναι να προσλάβετε καλλιτέχνες και να προσφέρετε παραστάσεις σε διάφορες κωμοπόλεις και πόλεις με σκοπό να αποκτήσετε φήμη. Στις κωμοπόλεις, οι λειτουργίες είναι εύκολο να ρυθμιστούν και σας παρέχουν αρχικούς πόρους για να αναβαθμίσετε το καστ. Οι μικρές πόλεις είναι κάπως πιο απαιτητικές, αλλά σας επιτρέπουν να έρθετε σε επαφή με καλύτερους καλλιτέχνες. Το κοινό στις μεγάλες πόλεις είναι ακόμα πιο απαιτητικό και θέλει να δει πολύ συγκεκριμένα νούμερα, αλλά η εμφάνιση εκεί σου φέρνει πολύ μεγαλύτερη φήμη!

Με τη σειρά τους, οι παίκτες μπορούν να προσλάβουν έναν καλλιτέχνη ή να φιλοξενήσουν μια παράσταση. Στην αρχή του παιχνιδιού, τα τσίρκα κάθε παίκτη είναι άδεια, οπότε θα χρειαστεί να συνάψετε συμβόλαιο για να σχηματίσετε την εταιρεία. Οι κάρτες καλλιτεχνών παρέχουν περισσότερα ή λιγότερα οφέλη ανάλογα με τη σειρά με την οποία ενεργούν, επομένως ένα από τα κλειδιά του παιχνιδιού είναι ο προγραμματισμός των παραστάσεων που θα προσφερθούν.

Εάν αποφασίσουν να δράσουν, οι παίκτες πρέπει να μετακινηθούν σε έναν ελεύθερο χώρο στον χάρτη. Αν είναι κωμόπολη, λαμβάνουν ως έπαθλο τις πιο βασικές κάρτες συναλλάγματος. Εάν παίζετε σε μια μικρή πόλη, ανάλογα με τον αριθμό των βάθρων που έχετε στην εταιρεία σας, μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερες ή λιγότερες κάρτες εισόδου (το δεύτερο πιο πολύτιμο πράγμα) ή πόντους φήμης. Στις μεγάλες πόλεις, παίρνεις πολλούς πόντους φήμης, αλλά το κοινό απαιτεί πάντα έναν συγκεκριμένο τύπο καλλιτέχνη.

Ενώ το μικρό σας τσίρκο προσπαθεί να επιβιώσει, το μεγάλο και υπέροχο Barnum Circus ταξιδεύει σε όλη τη χώρα και όταν φτάσει σε μια μεγάλη πόλη, γίνεται σκοράρισμα σε αυτήν την περιοχή και τα τσίρκο που έχουν δώσει τις περισσότερες παραστάσεις εκεί θα κερδίσουν ακόμη περισσότερα φήμη.


Credit module tbi bank 1.0.13
37,20 € 40,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.)
DVRTHREE
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 37 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 37 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Έλεγχος και Επιρροή Περιοχών
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Κίνηση από Σημείο σε Σημείο
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Remo Conzadori, Fabio Lopiano
Διάρκεια
45'-75'
3 Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie