• -7%
The White Castle
The White Castle
The White Castle
The White Castle
The White Castle
The White Castle
The White Castle
The White Castle
The White Castle
The White Castle The White Castle The White Castle The White Castle video

The White Castle

Στο The White Castle, οι παίκτες θα ελέγχουν μία φυλή και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν περισσότερους πόντους νίκης από τους υπόλοιπους. Για να γίνει αυτό, πρέπει να συγκεντρώσουν επιρροή στην αυλή, να διαχειριστούν τους πόρους με τόλμη και να τοποθετήσουν τους εργαζομένους τους στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Σχεδιαστές είναι η Sheila Santos και ο Israel Cendrero, το δίδυμο γνωστό ως Llama Dice που σχεδίασε επίσης το επιτυχημένο The Red Cathedral με την Devir. Σε αυτή την περίπτωση, αφήνουμε πίσω τη Μόσχα του Ιβάν του Τρομερού για να εξερευνήσουμε το πιο επιβλητικό φρούριο στη σύγχρονη Ιαπωνία, το Κάστρο Χιμέτζι, όπου το λάβαρο της φυλής των Σακάι κυματίζει υπό τις διαταγές του Daimio Sakai Tadakiyo.

Το White Castle είναι ένα παιχνίδι τύπου Euro με μηχανισμούς διαχείρισης πόρων, τοποθέτηση εργαζομένων και τοποθέτηση ζαριών για την εκτέλεση ενεργειών. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σε τρεις γύρους, οι παίκτες θα στείλουν μέλη της φυλής τους για να περιποιηθούν τους κήπους, να υπερασπιστούν το κάστρο ή να ανέβουν στην κοινωνική σκάλα των ευγενών. Στο τέλος του αγώνα, αυτοί θα απονέμουν στους παίκτες πόντους νίκης με διάφορους τρόπους.

Το κεντρικό ταμπλό δείχνει το κάστρο Himeji σε όλο του το μεγαλείο, χωρισμένο σε πολλές ζώνες. Το μεγαλύτερο είναι μέσα στο κάστρο, με το Δωμάτιο των Χιλίων Χαλιών, όπου οι αυλικοί πρέπει να ανέβουν κοινωνικά μέχρι να φτάσουν στον πιο κοντινό κύκλο του Daimio για να απολαύσουν την εύνοιά του. Υπάρχει επίσης η λιμνούλα και οι κήποι, που περιποιούνται υπομονετικά οι κηπουροί, όπου όλοι μπορούν να χαλαρώσουν και να αναλογιστούν την ομορφιά της χωρίς περιορισμούς. Μια άλλη σημαντική περιοχή είναι το τείχος και το εξωτερικό του κάστρου, όπου οι πολεμιστές περιπολούν και φρουρούν. Τέλος, βρίσκουμε την περιοχή των τριών γεφυρών, όπου συγκεντρώνονται οι τρεις τύποι ζαριών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση ενεργειών και ο προσωπικός τομέας κάθε παίκτη, όπου θα παρακολουθεί τους πόρους του και πού θα έχει την εφεδρεία των εργαζομένων.

Με προσιτούς κανόνες και πολύ προσεγμένο σκηνικό, το The White Castle είναι ένας πολύ ευέλικτος τίτλος που ταιριάζει σε διαφορετικές ομάδες gaming. Όπως είναι παράδοση με τους τίτλους των Llama Dice, ο κομψός και απλός σχεδιασμός του κρύβει μεγάλο στρατηγικό βάθος στην αντίληψη των παικτών.


Credit module tbi bank 1.0.13
32,55 € 35,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.)
DVRWHITEC
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 33 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 33 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Ζάρια Εργάτες
Τοποθέτηση Εργατών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Isra C., Shei S.
Διάρκεια
80'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie