Χάρτινο Σπιτάκι Annahouse Red Roof
Χάρτινο Σπιτάκι Annahouse Red Roof

Χάρτινο Σπιτάκι Annahouse Red Roof

Ήρθε το μοναδικό παιχνίδι από ανθεκτικό χαρτόνι που θα λατρέψουν τα παιδιά! Το κουκλίστικο τρισδιάστατο σπιτάκι της Annahouse με την κόκκινη στέγη είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά παιχνίδια της αγοράς, το τέλειο project για να ενθαρρύνετε την παιδική δημιουργικότητα!

Οι τοίχοι του υποστηρίζονται από σχοινί που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και η οροφή του στέκεται πάνω τους για έξτρα αντοχή. Το σπίτι αποτελείται από 5 κομμάτια και περιλαμβάνει πόρτα και δύο παράθυρα. Είναι πολύ εύκολο στην συναρμολόγηση αλλά και στην αποσυναρμολόγηση και την αποθήκευσή του μέχρι να χρησιμοποιηθεί ξανά! Η οροφή είναι κατακόκκινη ενώ υπάρχει και μια γάτα που κάθεται στην άκρη της!
Με άλλα λόγια το παιχνίδι δε σταματά ποτέ και οι πιθανότητες είναι ατελείωτες! Το μόνο που απαιτείται είναι φαντασία!

Ξεχωρίζει γιατί:

  • Τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν το εξωτερικό του σπιτιού τους με χρωματιστά μολύβια μαρκαδόρους ή ό,τι άλλο θέλουν! Υπάρχει επίσης η δυνατότητα διακόσμησης με κρεπ χαρτί, αυτοκόλλητα και ζωγραφιές που μπορούν να κολληθούν και να αποκολληθούν εύκολα. Ακόμα και κουρτίνες μπορούν να τοποθετηθούν στα παράθυρα!
  • Η πόρτα και τα παράθυρα ανοιγοκλείνουν!
  • Το σπιτάκι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό χαρτόνι πάχους 5 χιλιοστών και αποτελείται από 5 διαφορετικά κομμάτια. Η κατασκευή του είναι ανθεκτική και ιδιαίτερα γερή στα σημεία ένωσης των χαρτονιών.

Διαστάσεις σπιτιού: 88x99x85cm
Είναι κατάλληλα για παιδιά ηλικίας 3–8 ετών.


Credit module tbi bank 1.0.13
39,90 €
(με Φ.Π.Α.)
DH0554/ANHSRR
Εκτός Αποθέματος


>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 40 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 40 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ηλικία
3+

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie