• -15%
The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth Starter Kit
The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth Starter Kit

The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth Starter Kit

Ζήστε την επική ιστορία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Ετοιμαστείτε για τα πρώτα σας παιχνίδια με δύο τράπουλες με θέμα το The Lord of the Rings.

Κάθε τράπουλα περιέχει 1 κάρτα Mythic Rare με γυαλιστερή επεξεργασία Traditional Foil και 4 κάρτες Rare, συν κωδικούς για να τις ξεκλειδώσετε και τις δύο online στο Magic: The Gathering Arena. Το διαδραστικό διαδικτυακό σεμινάριο θα σας οδηγήσει σε όλα τα βασικά και, στη συνέχεια, οι δυνάμεις της Μέσης Γης θα είναι δικές σας!

Το The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth Starter Kit περιέχει 2 έτοιμες για παιχνίδι τράπουλες 60 φύλλων (περιλαμβάνονται οι χώρες), 4 μάρκες διπλής όψης (2 με κάθε τράπουλα), 2 κουτιά τράπουλας, 1 φυλλάδιο οδηγού παιχνιδιού, 2 κάρτες αναφοράς διπλής όψης (Turn Order/Attacking & Blocking) και 2 κάρτες κωδικών για δύο άτομα για να ξεκλειδώσουν και τις δύο τράπουλες και να παίξουν online στο Magic: The Gathering Arena, μια ψηφιακή πλατφόρμα διαθέσιμη σε επιτραπέζιους υπολογιστές και στο κινητό app.

18,70 € 22,00 € -15%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
D15290001
Σε Απόθεμα

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 19 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 19 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie