Mattel Uno: Flip - Card Game
Mattel Uno: Flip - Card Game
Mattel Uno: Flip - Card Game
Mattel Uno: Flip - Card Game

Mattel Uno: Flip - Card Game

Eτοιμαστείτε να παίξετε το κλασικό UNO™ διαφορετικά: UNO FLIP!™. Το διάσημο παιχνίδι με νέους διασκεδαστικούς τρόπους παιχνιδιού, όπως κάρτες διπλής όψης, ειδική κάρτα FLIP και πιο αυστηρές ποινές που κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Με την ""Ανοιχτή Πλευρά"" των καρτών παίζετε όπως στο κανονικό UNO™, ενώ με την ""Σκούρα Πλευρά"" οι ποινές είναι πολύ σκληρές.

Παίζοντας την κάρτα FLIP, όλες σας οι κάρτες και η στοίβα τραβήγματος αναποδογυρίζονται για να αποκαλύψουν ένα νέο σετ καρτών με αριθμούς και χρώματα! Ο παίκτης με την κάρτα FLIP αποφασίζει με ποια όψη των καρτών θα παίξετε και πότε θα αναποδογυρίσετε πάλι. Η Σκούρα Πλευρά των καρτών περιλαμβάνει νέες κάρτες δράσης, όπως Πάρε Πέντε και Δεν Παίζει Κανένας Επόμενος που κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο συναρπαστικό. Παίξτε με στρατηγική για να δυσκολέψετε τους αντιπάλους σας και γίνεται ο πρώτος παίκτης που θα μείνει χωρίς κάρτες για να είστε ο νικητής.

Όταν μείνετε με μία κάρτα μην ξεχάσετε να φωνάξετε ""UNO""!
Τώρα οι λάτρεις των παιχνιδιών με κάρτες μπορούν να παίξουν όπου θέλουν, αφού το UNO FLIP!™ διαθέτει ανθεκτική θήκη για αποθήκευση και μεταφορά των καρτών. Αυτό το διασκεδαστικό οικογενειακό παιχνίδι καρτών είναι τέλειο για παιδιά 7 ετών και άνω. Τα χρώματα και τα σχέδια μπορεί να διαφέρουν.

4,99 €
(με Φ.Π.Α.)
GDR44
Εκτός Αποθέματος


>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 5 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 5 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2-10
Γλώσσα Οδηγιών
Ελληνικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Ελληνικά
Ηλικία
7+
Διάρκεια
15'-20'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie