Artisans
Artisans περιεχόμενα
Artisans κάρτες υλικών
Artisans κάρτες Τεχνιτών
Artisans
Artisans
Artisans περιεχόμενα
Artisans κάρτες υλικών
Artisans κάρτες Τεχνιτών
Artisans
Artisans
Artisans Artisans περιεχόμενα Artisans κάρτες υλικών Artisans κάρτες Τεχνιτών Artisans video

Artisans

Το Artisans είναι ένα γρήγορο και συναρπαστικό αλλά προκλητικό οικογενειακό παιχνίδι καρτών για 2 έως 4 παίκτες που διαρκεί 30 έως 45 λεπτά. Οι παίκτες προσπαθούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στη χρήση επτά διαφορετικών υλικών: πηλό, μέταλλο, ξύλο, πέτρα, χρυσό, γυαλί και υφάσματα με τέτοιο τρόπο ώστε το επίπεδο εξειδίκευσής τους σε αυτά τα υλικά να τους παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για να δημιουργήσουν όμορφα αντικείμενα Τέχνης.

Κάθε παίκτης επιλέγει αρχικά ένα από τα εννέα διαθέσιμα προφίλ Artisan. Κάθε Artisan έχει μια μοναδική ικανότητα που βοηθά και καθορίζει τη στρατηγική των παικτών. Επιπλέον, κάθε παίκτης παίρνει τυχαία 6 κάρτες υλικών. Τέλος, 4 αντικείμενα τέχνης επιλέγονται τυχαία και γίνονται διαθέσιμα για κατασκευή. Όλες οι κάρτες υλικών απεικονίζουν το επίπεδο ικανότητας (I -> IV) σε κάθε γωνία τους και όλα τα αντικείμενα Τέχνης απεικονίζουν τα υλικά και το απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων που πρέπει να έχουν οι παίκτες για να μπορούν να τα κατασκευάσουν.

Ένα παιχνίδι παίζεται σε 12 γύρους (τους μήνες του έτους), όπου οι παίκτες προσπαθούν να φτιάξουν αντικείμενα τέχνης και να κερδίσουν πόντους νίκης. Κάθε γύρος έχει 2 φάσεις.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, οι παίκτες είτε συλλέγουν διαδοχικά κάρτες υλικών από μια κεντρική αγορά ή μπορούν να κατασκευάσουν ένα από τα διαθέσιμα αντικείμενα Τέχνης. Η πρώτη φάση τελειώνει όταν ένας παίκτης δηλώνει το κλείσιμο της αγοράς διεκδικώντας τον δείκτη του πρώτου παίκτη. Τότε όλοι οι άλλοι παίκτες έχουν μια τελευταία ευκαιρία να επισκεφτούν την αγορά.

Στη δεύτερη φάση, οι παίκτες αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους παίζοντας οποιονδήποτε αριθμό καρτών ενός τύπου υλικού της επιλογής τους. Κάθε επιπλέον φορά που παίζουν το ίδιο υλικό αναβαθμίζουν τις ικανότητές τους στο επόμενο επίπεδο. Ωστόσο, δεν μπορούν να παίξουν περισσότερες κάρτες από αυτές που έπαιξαν στο προηγούμενο επίπεδο. Μέσω αυτού του έξυπνου μηχανισμού ο αριθμός των καρτών που παίζονται σε κάθε επίπεδο έχει σημασία, γιατί στο τέλος του παιχνιδιού κάθε κάρτα υλικού κερδίζει πόντους ίσους με το εν λόγω επίπεδο.

Στο τέλος των 12 γύρων, οι παίκτες μετρούν τους πόντους από τα δημιουργημένα αντικείμενα Τέχνης συν τους πόντους για τις κάρτες υλικών και τυχόν επιπλέον πόντους που μπορεί να συγκεντρώσει το προφίλ του Artisan τους. Ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους ανακηρύσσεται νικητής!

Χρησιμοποιήστε την αγορά υλικών προς όφελός σας, διεκδικήστε τον δείκτη του πρώτου παίκτη την κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε την αγορά και διαχειριστείτε έξυπνα τις κάρτες υλικών σας με αποτελεσματικό τρόπο! Οι πολυάριθμοι συνδυασμοί, η μεγάλη ικανότητα επανάληψης, οι στρατηγικές αποφάσεις και ο απαιτητικός ανταγωνισμός θα αφήσουν τον καθένα ικανοποιημένο! Αγκαλιάστε το ρόλο του Τεχνίτη και αφήστε το όμορφο artwork να σας ταξιδέψει στην τέχνη και την ιστορία!

35,00 €
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
ARTISANS
Σε Απόθεμα

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 35 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 35 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2-4
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Επιλογή Καρτών
Συλλογή Σέτ
Γλώσσα Οδηγιών
Multilingual
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
Segolene and Jean Paul Monnet
Διάρκεια
30'-45'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie