• -12%
Revell: Model Set AH-64D Longbow Apache
Revell: Model Set AH-64D Longbow Apache
Revell: Model Set AH-64D Longbow Apache
Revell: Model Set AH-64D Longbow Apache
Revell: Model Set AH-64D Longbow Apache
Revell: Model Set AH-64D Longbow Apache Revell: Model Set AH-64D Longbow Apache

Model Set AH-64D Longbow Apache (1:144)

Το AH-64D Longbow Apache είναι αυτή τη στιγμή το πιο προηγμένο, ευέλικτο και ισχυρό επιθετικό ελικόπτερο στον κόσμο. Αυτή η εκσυγχρονισμένη έκδοση Apache χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον στρατό των ΗΠΑ στους Πολέμους του Κόλπου το 1991 και το 2003.

Το ραντάρ μεγάλης εμβέλειας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτοπροστασία, αλλά είναι επίσης ικανό να ανιχνεύει με ακρίβεια έως και 1000 πιθανούς στόχους και να αναγνωρίζει 128 αντιπάλους, καθώς και να δίνει αυτόματα προτεραιότητα στη λειτουργία επίθεσης έως και 16 κατευθυνόμενων πυραύλων Hellfire.

Νέο σχήμα κιτ - Λεπτομερείς επιφάνειες, βυθισμένες αρθρώσεις πάνελ - Πιλοτήριο με μοχλό ελέγχου, πίνακα οργάνων και καθίσματα - Λεπτομερή καλύμματα κινητήρα - Κινητός κύριος ρότορας - Πτερύγια με πυλώνες - Πύραυλοι πυραύλων και πύραυλοι Hellfire - Αισθητήρες και κεραίες καθώς και όραση ιστού - Χαλκομανίες για τον αμερικανικό στρατό και ολλανδική έκδοση.

Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 8 ετών. Περιλαμβάνεται κόλλα με βάση διαλύτη (περιέχει οξικό n-βουτυλεστέρα, 12,5 g) και υδατοδιαλυτά χρώματα. Μπουκάλι κόλλας με λειτουργικό, αιχμηρό άκρο!

17,59 € 19,99 € -12%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
64046
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 18 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 18 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

1 Προϊόν

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie