• -10%
Chronicles of Avel
Chronicles of Avel
Chronicles of Avel
Chronicles of Avel
Chronicles of Avel
Chronicles of Avel
Chronicles of Avel video

Chronicles of Avel

Το Chronicles of Avel είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι συνεργασίας για όλη την οικογένεια. Πάρτε το ρόλο γενναίων ηρώων και ηρωίδων με αποστολή να σώσετε τη μαγική γη σας.

Δημιουργήστε τον χαρακτήρα σας και δώστε του ένα μοναδικό όνομα. Πάρτε τον εξοπλισμό σας, αναβαθμίστε τον και προετοιμαστείτε για μάχη. Αλλά θυμηθείτε να επιλέγετε με σύνεση τι θα μεταφέρετε καθώς το σακίδιό σας έχει περιορισμένο χώρο. Οπλισμένοι και έτοιμοι, εξερευνήστε τη γη σε αναζήτηση περιπέτειας και τύχης.

Απαντήστε στο κάλεσμα της Βασίλισσας και πολεμήστε μαζί ενάντια στους υπηρέτες της Μαύρης Σελήνης. Υπερασπίσου το κάστρο, διώξε το Τέρας και σώσε το Άβελ!

Στο Chronicles of Avel οι παίκτες θα εξερευνούν τον κόσμο της Avel, κινούμενοι σε ένα αρθρωτό ταμπλό που δημιουργείται από εξαγωνικά πλακίδια (διαφορετικά κάθε φορά). Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν επικίνδυνα τέρατα για να πολεμήσουν και να ρίξουν ζάρια για να καθορίσουν την επιτυχία. Κάθε νίκη οδηγεί σε ένα έπαθλο - νέο όπλο, πανοπλία, φίλτρα και χρυσό - που θα κάνει τους ήρωες πιο ισχυρούς και ασταμάτητους. Αλλά για να κερδίσουν εξοπλισμό, οι παίκτες θα πρέπει να ψάξουν μέσα από τη μαγική τσάντα και να επιλέξουν χρησιμοποιώντας μόνο την αίσθηση της αφής τους. Η νίκη περιμένει αυτούς που θα συνεργαστούν, θα προετοιμαστούν και θα νικήσουν το Τέρας και όλους τους υπηρέτες του.


Credit module tbi bank 1.0.13
40,50 € 45,00 € -10%
(με Φ.Π.Α.)
REB16356
Εκτός Αποθέματος


>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 41 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 41 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Διαμορφούμενο Ταμπλό
Εναλλάξιμο Ταμπλό
Ρίξιμο Ζαριών
Συνεργασία
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
Przemek Wojtkowiak
Διάρκεια
60'-90'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie