• -25%
Paleo
Paleo περιεχόμενα
Paleo περιεχόμενα
Paleo περιεχόμενα
Paleo
Paleo περιεχόμενα
Paleo περιεχόμενα
Paleo περιεχόμενα
Paleo
Paleo Paleo περιεχόμενα Paleo περιεχόμενα Paleo περιεχόμενα video

Paleo

Το Paleo είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι περιπέτειας που διαδραματίζεται στη λίθινη εποχή, ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανούς τους ανθρώπους στη φροντίδα τους ενώ ολοκληρώνουν αποστολές. Μερικές φορές χρειάζεστε μια γούνα, μερικές φορές μια σκηνή, αλλά όλες αυτές είναι μικρές αναζητήσεις σε σύγκριση με τον μακροπρόθεσμο στόχο σας: Να ζωγραφίσετε ένα τριχωτό μαμούθ στον τοίχο, έτσι ώστε οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια αργότερα να γνωρίζουν ότι κάποτε υπήρξατε. (Εντάξει, απλά πιστεύεις ότι η ζωγραφιά του μαμούθ φαίνεται ωραία. Το να διατηρήσεις ένα αρχείο της προηγούμενης ύπαρξής σου είναι πολύ σημαντικό.)

Τι μπορεί να σας εμποδίσει να ζωγραφίσετε αυτό το μαμούθ; Ο θάνατος, σε όλες τις μορφές του.

Κάθε παίκτης ξεκινά το παιχνίδι με μερικούς ανθρώπους, που ο καθένας έχει μια ικανότητα και έναν αριθμό πόντων ζωής. Σε έναν γύρο, κάθε παίκτης επιλέγει να πάει σε μια τοποθεσία — πιθανώς του ίδιου τύπου με άλλους παίκτες, αν και όχι στην ίδια τοποθεσία — και ενώ έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να βρείτε εκεί, δεν θα ξέρετε σίγουρα μέχρι να φτάσετε, οπότε μπορεί να αποκτήσετε τροφή ή πόρους ή να βρείτε αυτό που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα χρήσιμο αντικείμενο ή να ανακαλύψετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον άλλο στο έργο του ή να υποστείτε ένα δάγκωμα φιδιού που σας φέρνει κοντά στο θάνατο. Η ζωή είναι γεμάτη θαύματα και τρόμους...

Στο τέλος της ημέρας, χρειάζεστε φαγητό για όλα τα άτομα στην ομάδα σας καθώς και διάφορες χειροτεχνίες ή δεξιότητες που σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε αποστολές. Αν δεν το κάνετε, προστίθεται ένα κρανίο στον πίνακα και μόλις μαζέψετε αρκετά από αυτά, αποφασίζετε ότι η ζωή είναι για ανόητους και εγκαταλείπετε.

41,25 € 55,00 € -25%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
ZMGZH007
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 41 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 41 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Διαμόρφωση Τράπουλας/Πουγκιού/Πόρων
Διαμόρφωση τράπουλας, πουγκιού, πόρων
Μνήμη
Σενάριο/Αποστολές/Καμπάνια
Συνεργασία
Ταυτόχρονη Επιλογή Ενεργειών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
10+
Σχεδιαστής
Peter Rustemeyer
Διάρκεια
45'-60'
1 Προϊόν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie