• -10,00 €
Familiar Tales
Familiar Tales περιεχόμενα
Familiar Tales
Familiar Tales
Familiar Tales
Familiar Tales περιεχόμενα
Familiar Tales
Familiar Tales
Familiar Tales
Familiar Tales Familiar Tales περιεχόμενα Familiar Tales Familiar Tales video

Familiar Tales

Το Familiar Tales είναι μια συνεργατική περιπέτεια φαντασίας για 1-4 παίκτες. Είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι αφήγησης στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους των οικείων μάγων, στους οποίους έχει ανατεθεί η σωτηρία και η ανατροφή μιας εκτοπισμένης πριγκίπισσας. Πρέπει να την κρατήσουν ασφαλή από τις κακές δυνάμεις που θα την ήθελαν νεκρή, αλλά όταν πρόκειται για παιδιά, δεν αρκεί απλώς να επιβιώσει! Οι οικείοι γνωρίζουν ότι κάθε επιλογή που κάνουν θα επηρεάσει τον νέο που φροντίζουν. Εάν νικήσουν και ο θρόνος ανακτηθεί, τι είδους γυναίκα θα καθίσει πάνω του;

Οι παίκτες θα εξερευνήσουν έναν τεράστιο κόσμο μέσα από τις σελίδες ενός φανταστικού βιβλίου ιστοριών γεμάτο με διακλαδιζόμενα μονοπάτια και αξέχαστους χαρακτήρες. Καταπολεμήστε τους εχθρούς και εξερευνήστε τις πολλές γωνιές ενός μαγεμένου κόσμου. Ζήστε ένα επαγγελματικά αφηγημένο έπος φαντασίας, με πλήρη χαρακτηριστικά, που εκτείνεται σε δεκαετίες. Με εύκολη λήψη τόσο για Mac όσο και για Windows, αυτή η εφαρμογή που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης απαιτείται για να παίξετε το Familiar Tales. Σκεφτείτε το ως έναν αυτοματοποιημένο game master και αφηγητή παιχνιδιών! Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα ψηφιακό βιβλίο κανόνων με δυνατότητα αναζήτησης.

Ένα καινοτόμο σύστημα παιχνιδιού με κάρτες επιτρέπει στους παίκτες να ανεβάσουν το επίπεδο των οικείων τους δημιουργώντας και προσαρμόζοντας τις τράπουλες δεξιοτήτων τους. Οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν τις κάρτες δεξιοτήτων τους για να εκτελέσουν κάθε είδους συναρπαστικές ενέργειες σε όλη την περιπέτειά τους.


Credit module tbi bank 1.0.13
70,00 € 80,00 € -10,00 €
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
PHG3700
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 70 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 70 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Σενάριο/Αποστολές/Καμπάνια
Συνεργασία
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
Jerry Hawthorne
Διάρκεια
45'-120'
2 Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie