• -6,00 €
Sniper Elite: The Board Game
Sniper Elite: The Board Game
Sniper Elite: The Board Game
Sniper Elite: The Board Game
Sniper Elite: The Board Game
Sniper Elite: The Board Game
Sniper Elite: The Board Game
Sniper Elite: The Board Game
Sniper Elite: The Board Game
Sniper Elite: The Board Game Sniper Elite: The Board Game Sniper Elite: The Board Game Sniper Elite: The Board Game video

Sniper Elite: The Board Game

Βασισμένο στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών πολλών εκατομμυρίων πωλήσεων, το Sniper Elite: The Board Game είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι stealth δράσης 1-4 παικτών που σχεδιάστηκε από τον David Thompson (Undaunted, War Chest) και τον Roger Tankersley. Ένας παίκτης παίρνει το ρόλο του συμμαχικού ελεύθερου σκοπευτή Karl Fairburne, ενώ έως και τρεις άλλοι ελέγχουν ομάδες Γερμανών στρατιωτών που προσπαθούν να βρουν μια ισορροπία μεταξύ της υπεράσπισης της βάσης τους και του κυνηγιού του ελεύθερου σκοπευτή.

Ως ελεύθερος σκοπευτής, θα κρατήσετε την τοποθεσία σας μυστική από τους άλλους παίκτες παρακολουθώντας την κίνησή σας σε έναν μυστικό κρυφό πίνακα καθώς κινείστε μέσα από τις σκιές προς τους στόχους σας. Outnumbered αλλά όχι outgunned, πρέπει να διαχειριστείτε προσεκτικά το χρόνο σας, καθώς κάθε βολή και στόχος που ολοκληρώνετε δίνει στον εχθρό περισσότερες από τις πληροφορίες που χρειάζεται για να περιορίσει τη θέση σας. Οι αμυνόμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν έναν συνδυασμό τακτικού σχεδιασμού και προσεκτικής διορατικότητας για να παρακολουθήσουν τις κινήσεις του ελεύθερου σκοπευτή και να αποφύγουν τις μπλόφες του, χρησιμοποιώντας τις μινιατούρες τους για να μπλοκάρουν μονοπάτια, να προστατεύουν τις ευάλωτες περιοχές και να κινούνται για να σκοτώσουν.

Το Sniper Elite περιλαμβάνει δύο χάρτες, έξι ειδικούς Γερμανούς αξιωματικούς και δέκα κάρτες loadout για τον ελεύθερο σκοπευτή για να κρατάει τους εχθρούς του να μαντεύουν. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης ένα ειδικό βιβλίο κανόνων για σόλο που σχεδιάστηκε από τους Dávid Turczi (Anachrony, Imperium) και Noralie Lubbers, δίνοντάς σας τη διοίκηση του ελεύθερου σκοπευτή ενώ οι εχθροί σας ελέγχονται από μια τράπουλα AI.

Δοκιμάστε τη νοημοσύνη σας ενάντια σε αυτόν τον τρομερό αντίπαλο και δείτε αν μπορείτε να διεκδικήσετε μια ανεκτίμητη νίκη για τους Συμμάχους.


Credit module tbi bank 1.0.13
59,00 € 65,00 € -6,00 €
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
RBN01000
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 59 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 59 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Κίνηση σε Περιοχές
Κρυφή Κίνηση
Πόντοι Ενεργειών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
16+
Σχεδιαστής
Roger Tankersley, David Thompson
Διάρκεια
40'-70'
2 Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie