• -16%
War of the Ring The Card Game
War of the Ring The Card Game
War of the Ring The Card Game
War of the Ring The Card Game
War of the Ring The Card Game
War of the Ring The Card Game War of the Ring The Card Game video

War of the Ring The Card Game

Εμπνευσμένο από το πολυπώλητο και βραβευμένο επιτραπέζιο παιχνίδι War of the Ring, το War of the Ring: The Card Game επιτρέπει στους παίκτες να ταξιδέψουν στον κόσμο του J.R.R. Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών του Τόλκιν και δημιουργούν τη δική τους εκδοχή της δραματικής σύγκρουσης μεταξύ του Σκοτεινού Άρχοντα, του Σάουρον και των Ελεύθερων Λαών της Μέσης Γης.

Στο War of the Ring: The Card Game, έως και 4 παίκτες διαγωνίζονται σε δύο ομάδες, τη Shadow εναντίον των Ελεύθερων Λαών, κάθε παίκτης χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη και διαφορετική τράπουλα που αντιπροσωπεύει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των διαφορετικών φατριών που εμπλέκονται στον πόλεμο. Οι Ελεύθεροι Λαοί προσπαθούν απεγνωσμένα να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους να καταστρέψουν το One Ring, ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζονται τις πατρίδες τους από τις καταπατητικές ορδές του Sauron και από τους κακούς συμμάχους του. Οι παίκτες του Shadow πρέπει να χτυπήσουν γρήγορα και αποφασιστικά, προτού οι Ring-bearers ολοκληρώσουν την αποστολή τους ή να προσπαθήσουν σιγά-σιγά να διαφθείρουν τον Φρόντο, φορτώνοντάς τον με πληγές, κόπο και τη θλίψη για την απώλεια των Συντρόφων του.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα παίζουν εναλλάξ κάρτες που αντιπροσωπεύουν τους χαρακτήρες, τους στρατούς, τα αντικείμενα και τα γεγονότα του War of the Ring. Κάθε κάρτα που παίζουν θα βοηθήσει ή θα εμποδίσει το ταξίδι της Συντροφιάς καθώς προχωρά στο μονοπάτι της ή θα χρησιμοποιηθεί για να υπερασπιστούν ή να κατακτήσουν τα οχυρά της Μέσης Γης, καθώς αγωνίζονται για να ελέγξουν τις νέες κάρτες του Battleground που ενεργοποιούνται σε κάθε γύρο.

Με περισσότερες από 100 πρωτότυπες εικονογραφήσεις από τους μεγαλύτερους Tolkienian καλλιτέχνες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης μιας εκπληκτικής γκαλερί τοπίων από το The Shire έως το Mordor των John και Fataneh Howe, το War of the Ring: The Card Game είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι – είναι επίσης ένα αξέχαστο κομμάτι στη συλλογή για όλους τους λάτρεις του κόσμου που φαντάζεται ο J.R.R. Τόλκιν. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να χαράξετε τη μοίρα μιας εποχής, όπως δεν κάνατε ποτέ πριν!

42,00 € 50,00 € -16%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
AGSWOTR101
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 42 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 42 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Σενάριο/Αποστολές/Καμπάνια
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Ian Brody
Διάρκεια
90'-120'
4 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie