• -16%
Europa Universalis: The Price of Power
Europa Universalis: The Price of Power
Europa Universalis: The Price of Power
Europa Universalis: The Price of Power
Europa Universalis: The Price of Power
Europa Universalis: The Price of Power
Europa Universalis: The Price of Power
Europa Universalis: The Price of Power Europa Universalis: The Price of Power Europa Universalis: The Price of Power video

Europa Universalis: The Price of Power - Standard Edition

Το κουτί περιέχει το Base Game pledge του kickstarter, που περιλαμβάνει όλα τα Base Game stretch goals από την καμπάνια του kickstarter.

Κυβερνήστε ένα από τα μεγάλα έθνη της Ευρώπης στις Εποχές της Ανακάλυψης, της Μεταρρύθμισης, του Απολυταρχισμού και των Επαναστάσεων — που εκτείνεται σε περισσότερα από τριακόσια χρόνια ιστορίας. Βγάλτε το έθνος σας από τον λήθαργο των Σκοτεινών Αιώνων και δημιουργήστε μια ένδοξη αυτοκρατορία, μέσω έξυπνης διπλωματίας, γενναίας εξερεύνησης και αδίστακτων κατακτήσεων.

Κάθε ένα από τα έθνη που μπορούν να παίξουν έχουν τις δικές τους πολύ μοναδικές ευκαιρίες και προκλήσεις. Το Europa Universalis είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής που προσφέρει στους παίκτες μια πλήρη εμπειρία παιχνιδιού 4X σε ένα ιστορικό περιβάλλον. Μέσω της στρατηγικής χρήσης των καρτών και της προσεκτικής διαχείρισης των πόρων, μπορείτε να επεκτείνετε το βασίλειό σας στον χάρτη, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσετε τον εσωτερικό μηχανισμό της πολιτείας στο ταμπλό παικτών σας. Πρέπει να δημιουργήσετε διπλωματικές σχέσεις που υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες σας και μπορείτε να εξερευνήσετε μακρινά μέρη του κόσμου. Προσλαμβάνοντας ειδικευμένους συμβούλους και επενδύοντας προσεκτικά την εξουσία του μονάρχη σε μεγάλες ιδέες, ανάπτυξη επαρχιών και μακροπρόθεσμες στρατηγικές, μπορεί κάλλιστα να καταφέρετε να ξεπεράσετε τους ιστορικούς ομολόγους σας.

Αυτό είναι ένα παιχνίδι για 1–4 παίκτες (ανάλογα με τα διάφορα σενάρια που περιλαμβάνονται και έως 6 με την επέκταση). Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να χτιστεί η πιο επιτυχημένη αυτοκρατορία και βαθμολογούνται (μεταξύ άλλων) οι ιδιόκτητες επαρχίες, τα εξερευνημένα εδάφη, οι διπλωματικές σχέσεις, οι νίκες σε πολέμους και οι μυστικοί στόχοι που έχουν επιτευχθεί. Το επιτραπέζιο παιχνίδι βασίζεται στη διάσημη σειρά παιχνιδιών στρατηγικής της Paradox Interactive και αιχμαλωτίζει την καρδιά και την ψυχή του μεγαλείου που κάνει το παιχνίδι στον υπολογιστή τόσο υπέροχο. Περιλαμβάνει λειτουργία σόλο από τον Dávid Turczi.


Credit module tbi bank 1.0.13
100,80 € 120,00 € -16%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
AGI_EU-STD1
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 101 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 101 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Υψηλή
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Έλεγχος και Επιρροή Περιοχών
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Πόντοι Ενεργειών
Ρίξιμο Ζαριών
Σενάριο/Αποστολές/Καμπάνια
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Eivind Vetlesen
Διάρκεια
90'-300'
2 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie