• -8%
Final Girl: Once Upon a Full Moon
Final Girl: Once Upon a Full Moon

Final Girl: Once Upon a Full Moon

Πάνω από το ποτάμι και μέσα από το δάσος στο σπίτι της γιαγιάς πας. Δεν πειράζει το γρύλισμα, πρέπει να είναι της φαντασίας σας, απλώς συνεχίστε να προχωράτε και να τραγουδάτε. Σταματάτε στα χνάρια σας καθώς ένας μεγάλος, κακός λύκος πηδάει στο μονοπάτι μπροστά σας. Τα μάτια του λάμπουν κόκκινα και τα σάλια στάζουν από τους κυνόδοντες καθώς στέκεται στο μονοπάτι ανάμεσα σε εσάς και τον προορισμό σας... Η γιαγιά θα πρέπει να περιμένει.

Δεν τελειώνει κάθε ιστορία αισίως. Αυτός δεν είναι ο Μεγάλος, ο Κακός, ο Λύκος που φανταζόσασταν ως παιδί. Είναι μεγαλύτερος και πιο κακός από ό,τι φαντάζεστε. Μπορείτε να επιβραδύνετε τον λύκο προτού γίνει αρκετά γρήγορος ώστε να κινηθεί οπουδήποτε στο χάρτη σε ένα μόνο γύρο; Διαθέτοντας λειτουργίες «κυνήγι» και «σφαγή», ο δολοφόνος θα προβεί σε διαφορετικές ενέργειες ανάλογα με τη λειτουργία που βρίσκεται, δημιουργώντας μια ακόμη μοναδική πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσετε!

Ο χάρτης διαθέτει μια μοναδική διάταξη με ένα ποτάμι που διασχίζει τη γη. Θα πρέπει να διασχίσετε ξεχαρβαλωμένες γέφυρες που μπορείτε να διασχίσετε με ασφάλεια μόνο εσείς και ένα θύμα. Τα γεγονότα και τα αντικείμενα των παραμυθιών μπορεί να είναι ένα μαγικό θαύμα ή μια ακρωτηριαστική κατάρα. Θα χαθείτε ή θα βγείτε από το δάσος ζωντανός;

18,40 € 20,00 € -8%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
VRGFG009
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 18 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 18 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Επέκταση
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1
Μηχανισμοί
Διαφορετικές Δυνάμεις Παικτών
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Παραλαβή και Παράδοση
Ρίξιμο Ζαριών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Julie Ahern
Διάρκεια
20'-60'
1 Προϊόν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie