• -3,00 €
Επιτραπέζιο Tranglar
Επιτραπέζιο Tranglar
Επιτραπέζιο Tranglar
Επιτραπέζιο Tranglar
Επιτραπέζιο Tranglar
Επιτραπέζιο Tranglar
video

Επιτραπέζιο Tranglar

Tο TRANGLARTM είναι ένα παιχνίδι αφηρημένης στρατηγικής για 2 παίκτες με δίχρωμα κομμάτια, διαφόρων σχημάτων, τα οποία οι παίκτες τοποθετούν στο ταμπλό. Είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά παράλληλα ιδιοφυές καθώς θα προκαλέσει τόσο νέους όσο και έμπειρους παίκτες.

Όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού αποτελούντα από τρίγωνα. Κάθε παίκτης προσπαθεί να κατακτήσει το ταμπλό χρησιμοποιώντας 17 κομμάτια του χρώματός του (πετρόλ ή πράσινο), ενώ υπάρχουν επίσης 8 ουδέτερα κομμάτια (άσπρα) τα οποία μπορούν ενδεχομένως να βοηθήσουν και τους δύο παίκτες και αλλάζουν την έκβαση κάθε παρτίδας.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τοποθετήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια του χρώματός σας στο ταμπλό, να αναποδογυρίσετε και να «κλέψετε» τα κομμάτια του αντιπάλου σας, ώστε στο τέλος του παιχνιδιού να καταλαμβάνετε μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό με κομμάτια του δικού σας χρώματος

Για να το επιτύχετε αυτό, πρέπει να τοποθετήσετε τα κομμάτια σας στο ταμπλό με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι προστατευμένα και παράλληλα να περικυκλώσετε και να αναποδογυρίσετε στο δικό σας χρώμα τα κομμάτια του αντιπάλου.

Το TRANGLARTM είναι ιδανικό για όσους θέλουν 100% στρατηγική με μηδενικό παράγοντα τύχης. Είναι επίσης για εξάσκηση της γεωμετρίας μέσω μια ευχάριστης και εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στα περισσότερα παρόμοια παιχνίδια, τα σχήματα χρησιμοποιούνται ως κομμάτια παζλ, αλλά όχι εδώ! Στο TRANGLARTM κάνεις πόλεμο χρησιμοποιώντας γεωμετρικά σχήματα.

27,00 € 30,00 € -3,00 €
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
TRANGLAR
Σε Απόθεμα

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 27 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 27 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2
Μηχανισμοί
Κάλυψη Πλέγματος
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Multilingual
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
Apostolis Georgiou
Διάρκεια
15'-25'
Καμπάνια
Ελληνικά Παιχνίδια

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie