• -20%
Astra
Astra περιεχόμενα
Astra
Astra
Astra περιεχόμενα
Astra
Astra
Astra Astra περιεχόμενα Astra video

Astra

Εσείς και οι άλλοι παίκτες είστε πρόθυμοι και περίεργοι αστρονόμοι, αποφασισμένοι να εξερευνήσετε και να κατανοήσετε τους αστερισμούς του μυστηριώδους νυχτερινού ουρανού. Είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον και να μοιραστείτε τις ανακαλύψεις σας, αλλά στο τέλος, μόνο ένας από εσάς θα γίνει αρκετά διάσημος για να τον θυμόμαστε σε όλη την ιστορία.

Το Astra είναι ένας έξυπνος συνδυασμός τακτικής και στρατηγικής, με ένα βελτιωμένο και διαισθητικό σύνολο κανόνων που το καθιστά εύκολο στην κατανόηση και γρήγορο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι Astra αποτελείται από συνεχείς γύρους παικτών μέχρι να τραβηχτεί ένας συγκεκριμένος αριθμός καρτών Constellation, όπου, μετά από ένα σκορ στο τέλος του παιχνιδιού, ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους Fame κερδίζει.

Στη σειρά σας, μπορείτε να επιλέξετε είτε Παρατήρηση είτε Ξεκούραση. Η ενέργεια Παρατήρηση σάς επιτρέπει να ξοδεύετε Stardust για να ανακαλύψετε αστέρια στις κάρτες Constellation χρησιμοποιώντας το μαρκαδόρο ξηρής διαγραφής. Μπορείτε να επισημάνετε αστέρια μόνο σε μια ευθεία συνεχή γραμμή, αλλά μπορείτε να ξοδέψετε μάρκες τηλεσκοπίου για να ξεκινήσετε νέες παρατηρήσεις. Μόλις σημειώσετε το τελευταίο αστέρι σε έναν Αστερισμό, παίρνετε την κάρτα από τον Νυχτερινό Ουρανό, δίνοντάς σας μια ισχυρή επαναχρησιμοποιήσιμη δυνατότητα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Αλλά και άλλοι παίκτες επωφελούνται από την ανακάλυψη: με βάση τον αριθμό των αστεριών που σημείωσαν, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα άμεσα οφέλη της κάρτας (Boons) τη στιγμή που θα ανακαλυφθεί. Η ενέργεια ανάπαυσης σάς επιτρέπει όχι μόνο να ξαναγεμίσετε το Stardust σας μέχρι τη χωρητικότητά σας, αλλά και να ενεργοποιήσετε ξανά όλες τις ικανότητες της κάρτας σας που ταιριάζουν με το τρέχον ενεργό Sphere. Οι ικανότητες της κάρτας σας είναι πολύ ισχυρές και δίνουν τη δυνατότητα στρατηγικής, επομένως μια καλά συγχρονισμένη ενέργεια ανάπαυσης μπορεί να σας προσφέρει ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

32,00 € 40,00 € -20%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
AS01
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 32 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 32 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2-5
Μηχανισμοί
Έλεγχος και Επιρροή Περιοχών
Πίεση Τύχης
Συλλογή Σέτ
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
10+
Σχεδιαστής
Patrik Porkolab, Frigyes Schoberl, Eszter Krisztina Sas
Διάρκεια
40'-90'
1 Προϊόν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie