• -7%
Tranquility
Tranquility
Tranquility

Tranquility

"Επιβιβαστείτε στο καλό πλοίο Tranquility και σαλπάρετε για τον παράδεισο. Προσέξτε, όμως, γιατί σε μια χώρα όπου η μέρα αναμειγνύεται με τη νύχτα είναι εύκολο να χάσετε την αίσθηση του χρόνου και πρέπει ακόμα να βρείτε αυτό το ιδιαίτερο μικρό νησί για να αποκαλέσετε σπίτι.

Το Tranquility είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι καρτών στο οποίο οι παίκτες πρέπει να γεμίσουν τη θάλασσα με νησιά —ιδίως νησιωτικές κάρτες με αριθμούς πάνω τους— και να οδηγήσουν το πλοίο στο σπίτι πριν τελειώσουν οι κάρτες σε οποιονδήποτε παίκτη. Σημειώστε ότι στον κόσμο του Tranquility, ο μόνος τρόπος για να παίξετε είναι στη σιωπή.

---

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι η ομάδα να ολοκληρώσει το πλέγμα πριν εξαντληθούν οι διαθέσιμες ενέργειες σε οποιονδήποτε παίκτη. Οι κάρτες πρέπει να τοποθετηθούν έτσι ώστε το πλέγμα να ανεβαίνει με αριθμητική σειρά από κάτω αριστερά προς τα πάνω δεξιά. Όλοι οι παίκτες κερδίζουν εάν καταφέρουν να ολοκληρώσουν το πλέγμα και έχουν τοποθετήσει μια κάρτα Έναρξης και Τερματισμού. Όλοι οι παίκτες χάνουν εάν ένας παίκτης δεν μπορεί πλέον να παίξει ή να απορρίψει κανένα φύλλο νόμιμα ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται παρακάτω. Ωστόσο, οι παίκτες ενδέχεται να μην επικοινωνούν.

Το παιχνίδι γίνεται εναλλάξ και κινείται δεξιόστροφα με πρώτο τον πιο ήσυχο παίκτη. Στη σειρά ενός παίκτη πρέπει να κάνει ένα από τα ακόλουθα: 1. Παίξτε μια κάρτα ή 2. Πετάξτε δύο φύλλα. Στη συνέχεια, πρέπει να τραβήξουν πίσω μέχρι ένα χέρι πέντε φύλλων. Οι κάρτες πρέπει να τοποθετηθούν έτσι ώστε το πλέγμα να ανεβαίνει με αριθμητική σειρά από κάτω αριστερά προς τα πάνω δεξιά. Εάν η κάρτα τοποθετηθεί δίπλα σε ένα υπάρχον φύλλο στη σειρά, τότε πρέπει να απορρίψουν φύλλα από το χέρι τους ίσα με τη διαφορά μεταξύ των αριθμών με την όψη προς τα κάτω μπροστά τους π.χ. Η τοποθέτηση ενός 5 δίπλα σε ένα 3 θα απαιτήσει να πετάξουν δύο φύλλα από το χέρι τους. Αυτό ισχύει ακόμα κι αν τα φύλλα βρίσκονται σε διαφορετικές σειρές."""


Credit module tbi bank 1.0.13
23,25 € 25,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Παράδοση έως 30 ημέρες
LKYTKY-R01-EN
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 23 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 23 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
1-5
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Συνεργασία
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
123
Διάρκεια
15'-20'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie