• -10%
Cryptid Cafe
Cryptid Cafe
Cryptid Cafe
Cryptid Cafe

Cryptid Cafe

Είστε αρχισερβιτόρος στο Cryptid Cafe, ένα εστιατόριο που ανήκει σε Sasquatch γεμάτο με θρυλικά πλάσματα από όλο τον κόσμο. Συγκεντρώστε φαγητό. Συμπληρώστε παραγγελίες. Κερδίστε τα περισσότερα tips και στεφθείτε, τολμούμε να πούμε, ο πιο «θρυλικός» σερβιτόρος.

Αποστείλετε στρατηγικά την ομάδα των σερβιτόρων σας Sasquatch στους διαφορετικούς σταθμούς φαγητού, συλλέγοντας τα απαραίτητα για να ολοκληρώσετε τις παραγγελίες των πελατών σας.

Καθώς εξυπηρετείτε τους πελάτες, θα σας δίνουν συμβουλές με βάση το επίπεδο ικανοποίησής τους. Ωστόσο, με κάθε γύρο που περνά, οι Κρυπτίδες απογοητεύονται όλο και περισσότερο περιμένοντας το φαγητό τους και θα αφήνουν μικρότερα φιλοδωρήματα. Τελικά, θα φύγουν από το εστιατόριο αν δεν τους σερβίρουν αρκετά γρήγορα. Εάν συμβεί αυτό, σχεδιάστε να δώσετε στον ιδιοκτήτη μερικές από τις συμβουλές σας στο τέλος της νύχτας, γιατί δεν του αρέσει να χάνει πελάτες.

Ακούγεται απλό, σωστά; Όχι τόσο γρήγορα, γιατί δεν είστε ο μόνος κύριος σερβιτόρος που δουλεύει απόψε. Θα ανταγωνίζεστε και άλλους παίκτες που προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Οι σταθμοί φαγητού σπάνε. Οι παραγγελίες συσσωρεύονται. Οι πελάτες θυμώνουν! Ίσως είναι συνετό να μοιραστείτε μερικές από τις συμβουλές σας με τον σεφ, ώστε να πάρετε πρώτα το φαγητό που χρειάζεστε. Αν όλα πάνε καλά, στο τέλος της βραδιάς θα είστε ο παίκτης που στέφεται ο πιο θρυλικός σερβιτόρος.


Credit module tbi bank 1.0.13
44,99 € 49,99 € -10%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
TFC24000
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 45 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 45 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
1-5
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
10+
Σχεδιαστής
Chip Cole
Διάρκεια
30'-60'
1 Προϊόν

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie