• -23%
TacTiki
TacTiki
TacTiki
TacTiki
TacTiki
TacTiki
TacTiki
TacTiki TacTiki TacTiki video

TacTiki

Το TacTiki είναι ένα αφηρημένο παιχνίδι στρατηγικής για 2 παίκτες, με ισχυρό το στοιχείο της μνήμης, που συνιστάται για παίκτες ηλικίας 8 ετών και άνω, διάρκειας 20-30 λεπτών. Οι τακτικές και ο σχεδιασμός είναι η ψυχή του παιχνιδιού, που θα συναρπάσει και θα προσελκύσει παίκτες από όλο τον κόσμο - όλα με ασφάλεια συσκευασμένα σε ένα μυστηριώδες κουτί!

Προχωρήστε στην αντίθετη πλευρά του ταμπλό και φτιάξτε ένα άγαλμα TAC ή TIKI με 5 κομμάτια σας σε ένα από τα πεδία εκκίνησης του αντιπάλου σας. Το τετράγωνο ταμπλό 5x5 είναι το νησί όπου θα γίνει ο πόλεμος των θεών, με την πρώτη σειρά στην κάθε αντίπαλη πλευρά να αντιπροσωπεύει τα πεδία εκκίνησης και τα υπόλοιπα να αντιπροσωπεύουν το πεδίο της μάχης. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα μετακινείτε και θα στοιβάζετε πολλά κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο, σχηματίζοντας στήλες και ξεκινώντας επιθέσεις εναντίον του αντιπάλου σας.

Στη σειρά σας, μπορείτε είτε να μετακινήσετε κομμάτια είτε να "μετενσαρκώσετε" ένα ηττημένο κομμάτι. Μπορείτε να μετακινήσετε ένα κομμάτι 1 θέση προς τα εμπρός, αριστερά ή δεξιά, αλλά όχι προς τα πίσω ή διαγώνια. Όταν ένα κομμάτι μετακινείται σε ένα πεδίο με 1 ή περισσότερα ήδη υπάρχοντα κομμάτια, τοποθετείται πάντα απευθείας πάνω από το άλλο κομμάτι(α). Εάν μετακινηθείτε σε μία θέση που περιέχει το κομμάτι ενός αντιπάλου, μια μάχη γίνεται με κάθε παίκτη να αποκαλύπτει τη δύναμη του κομματιού του. Ο πιο αδύναμος από τους δύο απομακρύνεται από το παιχνίδι.

Κερδίζετε το παιχνίδι με το να είστε ο πρώτος παίκτης που κατασκεύασε ένα άγαλμα 5 κομματιών σε κάποια θέση από την σειρά εκκίνησης ενός αντιπάλου.

26,94 € 34,99 € -23%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
DRAW-TAC
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 27 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 27 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2
Μηχανισμοί
Κίνηση σε Πλέγμα
Μνήμη
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Gabor Incze
Διάρκεια
30'
2 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie